Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 3. května 2013

Vůně od Taylor Swift



Taylor Swift je neobyčejně talentovaná, americká country-popová zpěvačka, textařka, kytaristka, hudební producentka a v neposlední řadě také herečka. Taylor svoji zpěváckou kariéru odstartovala již v 10 letech, kdy se účastnila různých karaoke soutěží. Nadané Taylor si velice brzy všimli vlivní lidé z hudebního průmyslu a její první singl s názvem “Tim McGraw” vyšel v rádiích v létě roku 2006 a ještě téhož roku vyšlo její stejnojmenné album. Úspěch Taylor Swift byl doslova raketový a brzy se také stala nejprodávanějším hudebníkem roku 2008. Taylor se neustále dostává na přední místa světových hitparád a na svém kontě  má již řadu úspěchů i významných ocenění.


A protože Taylor Swift ráda myslí i na své fanoušky, vytvořila jim ve 
spolupráci s kosmetickou společností Elizabeth Arden dámský parfém Wondersturck, který je pojmenovaný podle úryvku z textu písně s názvem Enchanted. „I’m wonderstruck, blushing all the way home,“ tak zní její slova, která mají vypovídat o prvního dojmu ze setkání s někým, do koho jste zamilováni. Taylor věří, že právě vůně Wonderstruck bude nejen svědkem, ale i důležitou součástí mnoha prvních schůzek. Složení je doslova ohromující. Hlava vůně se otevírá jemnými tóny čaje, který je zasypaný opojnými květy frézie a jabloně. Sladké maliny si pohrávají se šťavnatými ostružinami. V srdci se ukrývají esence exotického ibišku, vzrušující vanilky a podmanivého zimolezu. Základ vůně je tvořený radostnou broskví, prosluněným jantarem, smyslným pižmem a hřejivým santalovým dřevem.

Díky úspěchu vůně Wonderstuck se Taylor rozhodla zahájit prodej její v pořadí druhé vůně s názvem Enchanted Wonderstruck, který vyšel v září 2012. O parfému Taylor řekla "Wonderstuck Enchanted je nová kapitola v historii mého parfému Wonderstruck. Parfém Wonderstruck je o té chvíli, kdy máte pocit, že jste spojení s někým, koho ani neznáte. Nová vůně Enchanted je o tom když už o té osobě zjistíte něco více a cítíte s ní spojení ještě o to významnější.“
 
Dámská vůně Wonderstruck Enchanted vás okamžitě nadchne svým bezprostředním a oddaným aroma, bez kterého se již neobejdete. Tento romantický parfém se otevírá skvostnými tóny opojných máků, sladké marakuji a jedinečných bobulí. V srdci se ukrývají květy omamné frézie, pivoňky a jemné frézie, která je lehce zasypaná delikátním cukrem. Základ vůně je tvořený tajuplnými dřevitými akordy, smyslným drahocenným pižmem a vzrušující vanilkou. Exkluzivní dámský parfém od Taylor Swift můžete nosit po celý den. Jeho okouzlující aroma vás perfektně doplní na romantické schůzce.

Žádné komentáře:

Okomentovat