Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 27. dubna 2013

Nina Ricci Mademoiselle Ricci



Romantická vůně Nina Ricci Mademoiselle Ricci představuje příběh lásky přímo uprostřed Paříže. Parfém zachycuje moment, kdy se muž chystá ženě vyznat lásku spolu s prstenem přichystaným v kapse. Ale žena Mademoiselle je nepředvídatelná…Podaří se mu nakonec učinit důležitý životní krok? 

 Parfém Nina Ricci Mademoiselle Ricci je jako stvořený pro elegantní ženu, která dokáže být vzpurná, přirozená a neuvěřitelně smyslná. Vůně se ukrývá v ikonickém flakónu zahaleném v pudrově růžové barvě. Parfém je jako buket růžových květin, které jsou smyslné a neuvěřitelně oslňující. 

Jedinečné složení vůně je inspirované zamilovaným párem, který nevnímá svět kolem sebe. Růže stolistá v samotném úvodu vůně, je jiskrou vůně Nina Ricci Mademoiselle Ricci. Její medový až malinový nádech podněcuje závislost. Svůdné aroma je posléze doplněno protikladným růžovým pepřem, který představuje energii. V kombinaci s květinovým buketem působí jemně kořeněným nádechem a květiny se tak dostávají do příjemného pohybu.  Šípková růže, ukrytá v srdci vůně ve vás probudí jistou dávku pobláznění a spontánnosti. Vavřín přináší vůni smyslnost. Tato plná, zahalující vůně je nejintenzivnější složkou parfému Mademoiselle Ricci. Drahocenné čisté pižmo a hřejivé dřevité akordy dotvářejí jedinečnou vzrušující a láskyplnou atmosféru vůně. 

Kategorie: květinová
Sluší ženám: romantická
Rok vydání: 2012
Složení:
Hlava: růže, růžový pepř
Srdce: šípek, oleandr, vavřín
Základ: pižmo, dřevo


Žádné komentáře:

Okomentovat