Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 22. dubna 2013

Salvador Dalí Crazy Kiss

Vůně Salvadora Dalího jsou známé svojí originalitou, nápaditostí a extravagancí. Dámské parfémy v sobě ještě navíc ukrývají romantickou atmosféru a lehce vášnivou jiskru. Ani tato neokoukaná novinka Crazy Kiss není v tomto ohledu výjimkou. 

Tato bezstarostná a povznášející vůně v sobě ukrývá oslavné tóny lásky a šťastných chvílí. Parfém Crazy Kiss je v dokonalé harmonii s kolekcí vůní určených moderním a aktivním ženám. Flakon i samotné aroma je plné života i uměleckých a kreativních prvků. 

Parfém Salvador Dalí Crazy Kiss je okouzlující, temperamentní a povzbudivý. Probouzí neodolatelné nutkání a náhlou touhu odhodit obezřetnost a bezhlavě se oddat bláznivému polibku. 

Charakter a eutanázius vůně se odhaluje v pompézních ovocných a květinových tónech, které rezonují se sebejistou smyslností. Samotný počátek vůně se otevírá šťavnatými akordy grepu, sladké broskve a jedinečného bergamotu. V srdci se ukrývají esence hravých konvalinek, svůdné růže a hedvábného jasmínu. Základ vůně je tvořený vzrušující vanilkou, exotickým santalovým dřevem a smyslným pižmem. 

Flakon vůně Crazy Kiss je výjimečný svým úzkým ženským tvarem a bláznivým designem. Flakon je ozdobený pestrobarevnými stužkami, které elektrizují v modré, oranžové a vášnivé růžové barvě. V hravém spojení se stužkami se objevují legendární rty v oslnivé ohnivě červené barvě. Tuto moderní grafiku navrhl mladý umělec Mikael Carriau, který interpretuje surrealistický svět Salvadora Dalího prostřednictvím designu věnovaném mladým ženám. Dámský parfém Crazy Kiss funguje jako pozvánka na oddání se bláznivému polibku.

Kategorie: ovocná, květinová
Sluší ženám:veselá, rošťanda
Rok vydání: 2012

Složení:
Hlava: grep, broskev, bergamot
Srdce: konvalinka, růže, jasmín
Základ: vanilka, santalové dřevo, pižmo

Žádné komentáře:

Okomentovat