Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 13. května 2013

Hugo Boss Hugo Red



Zajímavou pánskou novinkou pro jaro 2013 se stala exkluzivní vůně Hugo Red od světoznámé značky Hugo Boss. Tento jedinečný pánský parfém naprosto posouvá hranice a symbolizuje tak významný pokrok, který je důležitý v životě každého člověka. Posláním nové vůně je nepotlačovat vlastní kreativitu, neřídit se jen tím, co se nosí, nebo co se líbí druhým lidem. Pokud překonáte sami sebe, potom dospějete k těm nejoriginálnějším nápadům a dosáhnete nejlepších výkonů.

Pánský parfém Hugo Red je dynamická vůně s nečekanou směsicí kontrastních prvků, které muže navádějí k tomu, aby porušili konvence a uvolnili cestu vlastní tvořivosti. Inovativní vůně Hugo Redje postavená na dvou základních kontrastních akordech: tuhý chladivý - tekutý hřejivý, přičemž oba odrážejí odlišné stránky studeného a horkého kovu. Přechod mezi oběma stavy znázorňuje myšlenku přizpůsobení se intenzivnímu tlaku, překonání vlastních hranic a vytváření toho, co je nové a jedinečné.


Tváří vůně se stal populární hudebník a herec Jared Leto, který je originální módní ikonou. Je uznávaný pro svoji výjimečnou tvořivost a talent. Všechny tyto vlastnosti jdou v ruku v ruce s konceptem nové vůně Hugo Red.
Samotný počátek vůně se skládá ze šťavnatého grapefruitu zasypaným růžovým pepřem. Okouzlující
galbanum se dokonale proplétá s jedinečnými kovovými tóny. V srdci se ukrývá cedrové dřevo, exotický ananas a rebarbora. Základ vůně je tvořený energetizujícím jantarem a podmanivými fazolemi tonka.
Flakon vůně vyniká svým jedinečným designem. Jeho povrch pokrývá chromová barva ve výrazném červeném odstínu, který reaguje na teplo a při doteku mění svoji barvu. Díky tomu nositel vůně Hugo Red zanechává na flakonu svůj jedinečný otisk.

Žádné komentáře:

Okomentovat