Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 12. dubna 2013

Vůně do aprílového počasí



Počasí v měsíci dubnu bývá velice proměnlivé a pestré - chvíli krásně svítí slunce a následně začne nečekaně pršet. Tohle hravé období je velice inspirativní a probouzí v nás nové pocity a nálady. Jakou vůni do této části roku zvolit? Vhodné jsou jemné květinové tóny, ale i smyslné vůně nebo osvěžující vodní esence. Inspirovat se můžete následujícími skvělými tipy na dámské parfémy:

Dámský parfém Calvin Klein Eternity voní jako náruč plná čerstvě natrhaných květin. Zahalte se do romantických tónů a nechte vyniknout svoji smyslnost!. Jedinečné spojení konvalinky, růže, lilie a jasmínu navodí každé ženě pocit výjimečnosti. Exotické santalové dřevo, pižmo a ambra dodávají parfému hřejivé podtóny. Esence z pačuli a mandarinky dotvářejí magický koktejl svou svěžestí.

Salvatore Ferragamo Incanto Shine
Salvatore Ferragamo Incanto Shine je svěží ovocně-květinová vůně určená
jak pro hravé ženy, které rády unikají do světa fantazie. Zářivou radost ze života ve vás probudí kompozice ananasu, broskve a pivoňky spolu s orientálním bílým cedrem. Salvatore Ferragamo Incanto Shine se hodí do prosluněných jarních a letních dnů, ale úsměv na tváři a dobrou náladu vyvolá i v chladnějším období. Flakon v barvách duhy ještě podtrhuje optimismus vůně, která se skrývá uvnitř. Parfémy Incanto Salvatore Ferragamo vás zavedou do snových světů a nechají vás odpočinout si od každodenních starostí.

Chloé Chloé
Dámská, květinová parfémová voda Chloé Chloé je plná nových nápadů, nabitá tvořivostí a nespoutaností. Vyjadřuje cit pro styl dokonalé ženy, milující módu, eleganci a nápaditost. Je protkaná čistotou a hravostí. Parfémová voda Chloé Chloé v sobě ukrývá esence růží na dřevitém základě. Tento parfém okouzlí všechny ženy svou elegancí, lehkostí a čistotou. Je to nádherná vůně, která vás překvapí v každém ročním období pro svoji hravost a smyslnost. Její velkou předností je dlouhotrvající tok esencí po dlouhé hodiny. I proto si našla velmi mnoho obdivovatelek po celém světě, které si ji natolik oblíbily, že jí zůstávají věrné i nadále.

Versace Bright Crystal je ovocně-květinová vůně s lehkým nádechem
pižma. Jedná se o jeden z vůbec nejoblíbenějších parfémů značky Versace. Bright Crystal je něžná a líbivá vůně, která zaujme každého. Parfém Bright Crystal voní zpočátku svěže díky akcentům citrusových plodů, poté přechází ve vůni lehce sladší s tóny pivoňky či magnólie. Přílišnou nasládlost však vyvažují akordy lotosového květu. Výsledná vůně je jemná a čistá, ale zároveň působí velice žensky až smyslně.


2 komentáře: