Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 5. dubna 2013

Parfémy Diesel - pravá italská vášeň, elegance a šarm



Italská společnost Diesel je celosvětově úspěšnou a vyhledávanou módní značkou. Za vznikem této značky stojí syn rolníka jménem Renzo Rosso (narozen 1955). Mladý Rosso ve své rodné Padově vystudoval průmyslovou výrobu textilu. Poté se dostal na vysokou školu ekonomickou na univerzitě v Benátkách. Již v roce 1978 při studiu začíná podnikat a stává se tak spoluzakladatelem skupiny Genius Group. Zde postupně vznikly nové módní značky – mezi nimi především Replay a Diesel. V roce 1985 Rosso však získal značku Diesel jen pro sebe. Deisel v počátcích proslavily především džíny. Těm také značka zůstává stále věrna a bere je za svojí hlavní činnost. Nedávno také Rosso otevřel Diesel Denim Gallery, kde jsou nabízeny džíny jako umělecká díla. Ačkoliv se džíny této značky prodávají po celém světě, stále jsou vyráběny v Itálii. Diesel se také velkou měrou věnuje výrobě a vývinu parfémů. Všechny tyto vůně bývají velmi osobité a jedinečné. 


Ideální parfém pro mladé ženy se zapáleným postojem k životu, je Diesel Fuel for Life Femme Unlimited, který symbolizuje emancipované sexy rebelky a poodhaluje touhy žen na konci dne. Žena Diesel chce přestat řešit, co si o ní někdo myslí a touží si vychutnat život takový, jaký je – a to bez obav, omezení, zákazů nebo limitů. Vůně v sobě dokonale proplétá esence svěžího bergamotu, jedinečného badyánu, vzrušující lékořice a šťavnatého citrónu. Parfém se ukrývá v exkluzivním flakonu, který je tvořený z kouřového skla, ukrytého do ochranné síťky utkané z hnědých a zlatých nití. Tato vůně od značky Diesel dává inspiraci těm, kteří dávají přednost omámenosti před střízlivostí, dnešku před zítřkem a odvaze před poslušností.


Diesel Fuel for Life Homme je smyslná vzrušující vůně pro muže, kteří dokážou žít život naplno. Milují pohyb, ležérní styl, volnost a prostor. Životodárný a bohatý parfém v sobě ukrývá elixír vášně a touhy. V úvodu vůně vás ihned uchvátí osvěžující hvězdičky anýzu a právě utržený šťavnatý grapefruit. V samotném srdci se nenápadně ukrývá sladká hravá malina a opojná levandule. Smyslný základ dokresluje tajemný heliotrop a charismatická směs rozličných suchých dřev. Parfém je vhodný pro opravdové muže-požitkáře, kteří rádi tráví konec svého dne netradičním způsobem.


Žádné komentáře:

Okomentovat