Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 24. března 2013

Marc Jacobs Dot



Motto: „Podle mě je vždy ta správná chvíle na tečky…“
                                                                                  Marc Jacobs

Zářivá a plná života - taková je nová dámská vůně Dot od značky Marc Jacobs. Parfém prezentuje neobyčejnou rozmanitost s dynamickým městským duchem. Vůně v sobě ukrývá elegantní ženský půvab s dotekem neočekávanosti. 

Za celým nápadem vytvořit takovouto vůni, stojí od počátku fakt, že návrhář Marc Jacobs miluje puntíky. Tečky a puntíky se již stihly stát jeho charakteristickým prvkem. Představují oblíbené téma, ke kterému se znovu a znovu vrací, a které po prvé použil už ve své první kolekci. Kulatý tvar a radostný duch - tečka představuje ikonický symbol půvabu a elegance. Je to nekonečný energetický motiv plný života. Dámská vůně Dot zachytává okouzlujícího ducha s nadčasovou důmyslností. 

Dot je ovocně-květinová vůně plná života, jejíž počátek je tvořený sladkými červenými bobulemi a podmanivým zimolezem. V srdci naleznete esence hedvábného jasmínu, delikátního kokosu a magického květu pomerančovníku. Základ vůně je tvořený vzrušující vanilkou, drahocenným čistým pižmem a hřejivým tajuplným dřevem.

Poutavý flakon reprezentuje oslavu ikonického vzoru, který Marc Jacobs miluje. Jeho jednotlivé kulaté části jsou hravě propojené tečkovaným motivem. Originální uzávěr si nadčasově pohrává s motivem motýlka a teček. Hrdlo flakonu je ovinuté zlatou cívkou evokující pocit luxusu. Flakon, který je vytvořený z transparentního červeného skla, zachytává ducha charakteristického rysu Marca Jacobsa - zdobí ho motýlci různých velikostí spolu se zářivou perlou uprostřed flakonu. 


Žena, která vůni Dot používá, je nápaditá, veselá a hravá. Miluje vše originální, má radost ze života a chce si jej vychutnávat plnými doušky. Přitom v sobě nezapře romantickou povahu a křehkou citlivou duši. 

Kategorie: ovocná, květinová
Sluší ženám: veselá
Rok vydání: 2012

Složení:
Hlava: pitahaya, zimolez, červené bobule
Srdce: jasmín, květ pomerančovníku, kokos
Základ: dřevo, vanilka, pižmo


2 komentáře:

  1. skvělá recenze, kde bych vůni sehnala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba tady: http://www.jedenklik.cz/marc-jacobs/marc-jacobs-dot-100-ml-parfemovana-voda/

      Vymazat