Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 8. března 2013

Chloé See by Chloé



Dámský parfém Chloé See by Chloé symbolizuje osobnost moderní a sofistikované ženy zahalené do závoje elegance. Vzdušná vůně ve vás vyvolá hravost a chuť vychutnat si život naplno. Parfém vytváří nečekané kontrasty a svojí neobyčejnou atmosférou se hodí pro nošení do města.

Novinku Chloé See by Chloé vytvořil návrhář Michel Almairac, který si dal za úkol navrhnout vůni, jež se stane doslova návykovou, což se mu nakonec doopravdy povedlo. Parfém See by Chloé jakoby volal po svobodě, vzbuzuje radost a evokuje atmosféru zázraku. 

Mnohostranný flakon vůně má kolem svého hrdla stříbrný uzávěr s růžovým nápisem See by Chloé. Záhyby skleněného flakonu a tři rozkošné nožičky dodávají drahocenné vůni jiskru. Zrcadlové efekty a transparentnost vytvářejí světelnou hru na schovávanou. Uzávěr flakonu zdobí stříbrný kroužek, který přímo svádí k nasazení na prst-zde najdete symboliku chycení se svojí šance a podlehnutí pokušení.

Hlava vůně je tvořená podmanivým bergamotem a magickými květy jabloně. V srdci se ukrývají esence jemného jasmínu a exotického ylang-ylang. Základ se skládá ze sladké vzrušující vanilky, drahocenného pižma a hřejivého santalového dřeva.

Tváří vůně se stala modelka Bette Franke, která byla fotografem zachycena v momentě překvapení. Takový je i parfém See by Chloé, který zosobňuje neobyčejnou chvíli, ukradnutý moment ve hře na schovávanou.
Vůně Chloé See by Chloé je přirozená, neodolatelná a užívající si. Její vzdorovitý pohled naznačuje možnost útěku. Žena, která vůni nosí, porušuje pravidla hry a odhaluje sebe sama. 

Kategorie: květinová
Sluší ženám: veselá
Rok vydání: 2013
Složení:
Hlava: bergamot, květ jabloně
Srdce: jasmín, ylang-ylang
Základ: santalové dřevo, pižmo, vanilka

Žádné komentáře:

Okomentovat