Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 28. února 2013

Limitovaná zářivá vůně - Armani Acqua di Gioia Satin



Legendární dámská vůně Acqua di Gioia se během let stala tolik oblíbenou, že se Giorgio Armani rozhodl připravit pro její milovníky novou limitovanou edici tohoto jedinečného parfému- Acqua di Gioia Satin. Vůně je více smyslná, hlubší a tajemnější. Navíc je obohacena o další zajímavé složky, které nejen že umocňují magicky nespoutané aroma tolik známé a populární vůně, ale tento nový parfém ještě jako bonus navíc zanechá na vaší pokožce zářivou perleťovou stopu. Flakon vůně Acqua di Gioia Satin zůstává ve stejném tvaru, přičemž tekutina v něm má nový, duhový zeleno-modrý odstín. Vůně byla uvedena na trh v roce 2012.

Hlava vůně Acqua di Gioia Satin se skládá z osvěžujícího mojita, šťavnatého citronu amalfi a drobných lístků máty zasypaných vzrušujícím cukrem. V srdci se nacházejí esence jasmínu a akordy pikantního růžového pepře. Dynamické vodní tóny vás zahalí do jedinečné aury nové energie a pročistí vaši mysl. Půvabně rozkvetlá pivoňka pohladí vaši duši a něžně vás obejme. Úchvatnou tečku na závěr celé kompozice dotváří podmanivé cedrové dřevo a smyslné labdanum. Nápad s perleťovou stopou, kterou vůně po sobě na kůži zanechává, dokonale posunuje myšlenku parfému, který se tímto stává nejen excelentní vůní, kterou lze zachytit pouze čichem, ale její kouzlo a smyslnost je nyní viditelné i zrakem. Tímto známý parfém dostal zcela nový rozměr, který je mezi parfémy výjimečný.

Nová inovativní vůně Acqua di Gioia Satin navazuje na příběh léta odehrávajícího se uprostřed mořských příbojů na ostrově Pantelleria, kde Armani rád trávil svoji dovolenou. Parfém symbolizuje ducha svobodné přírody, sílu ženy, odvahu, mrazící vzrušení a nespoutanost. Žena, která vůni Acqua di Gioia Satin používá, miluje život a chce si jej vychutnávat plnými doušky. Zároveň má romantickou duši a smysl pro krásu. Parfém skvěle doplní všechny přirozené ženy, které si na nic nehrají a žijí opravdově teď a tady. Okouzlující esence parfému zklidní vaši mysl a připomenou vám, jak důležité je uprostřed dnešního uspěchaného světa žít alespoň na chvíli v dokonalém spojení s matkou přírodou a užívat si jejích darů. 

Poselství legendární vůně Acqua di Gioia i limitované novinky Acqua di Gioia Satin je skutečně výjimečné a nesmrtelné. Vůně díku své nadčasovosti dokážou uchvátit a okouzlit ženy navzdory aktuálním módním trendům nebo době. Za úspěchem vůní pravděpodobně stojí Armaniho cit pro důmyslnost, preciznost a vrozená empatie.

Žádné komentáře:

Okomentovat