Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 10. listopadu 2012

Vůně od Avril Lavigne - nádech rebélie i romantiky


Avril Lavigne je kanadská rocková zpěvačka, která byla již několikrát nominovaná na cenu Grammy. Svoji zpěváckou kariéru odstartovala v roce 1998 vítězstvím v rádiové soutěži. Její první album Let Go vyšlo v roce 2002 a zaznamenalo velký úspěch v Americe, Austrálii, Kanadě i Velké Británii. Od té doby má Avril na svém kontě několik alb a spoustu dalších úspěchů.  V roce 2009 se Avril rozhodla uplatnit se nejen ve světě hudebním ale také ve světě kosmetiky a navrhla svůj první dámský parfém s nádechem rebélie -  Black Star. Od té doby vychází od Avril Lavigne nový parfém každý rok. V roce 2010 to byl snový parfém Forbidden Rose a o rok později vyšel zatím poslední parfém z její dílny s názvem Wild Rose.

 
Tento exkluzivní dámský parfém již na první pohled splňuje všechny předpoklady rebelské vůně. Růžový flakon parfému připomínající diamant je ozdoben broušeným černým uzávěrem, který pod sebou ukrývá stříbrný punkový prstýnek s ostny. Tento extravagantní flakon ve svém nitru obsahuje extravagantní vůni. Směs ovocných akordů, květinový tónů a čokolády s vanilkou, působí neuvěřitelně sexy a neodolatelně.


Vůně Forbidden Rose byla          navržena pro moderní princezny, jejichž příběh je opředen tajemstvím. Parfém symbolizuje odvahu na cestě za poznáním. Vůně se skládá z výtečné kombinace jablka a broskve. Srdce vůně je tvořeno květinami. Okouzlující základ je důvtipně složen z vanilky, santalového dřeva a pralinky, která připomíná princeznovskou atmosféru vůně.

Wild Rose
Parfém Wild Rose je velmi lehký a vzdušný. Skládá se z ovoce, květin a sladkých tónů. Vůně je romanticky laděná a symbolizuje nespoutanost a touhu snít. Na hrdle flakonu opět najdete originálně broušený prsten.

Žádné komentáře:

Okomentovat