Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 4. listopadu 2012

Podzimní vůně



S příchodem podzimu dáváme přednost hřejivým a kořenitým parfémům s nádechem orientu, které perfektně dotvoří podzimní atmosféru a dodají nám skvělý hřejivý pocit. Podzimní parfémy bývají zpravidla intenzivnější než ty letní. Většinou jsou velmi smyslné, sladké a podmanivé. 

V podzimních vůních nesmí chybět aroma dřevin, jako je santalové a cedrové dřevo. Dále jsou pak velmi hojně používané kořenité esence bergamotu, kardamonu nebo pepře. Podzimní vůně v sobě také ukrývají okouzlující aroma zralého ovoce jako jsou švestky, ostružiny nebo hrušky. Dále zde najdeme citrusové akordy nebo vzrušující vanilku.

Perfektní vůně, která velmi autenticky symbolizuje podzim je například parfém Halloween od Jesus Del Pozo. Tato vůně v sobě ukrývá svůdné a téměř magické esence, které vás vtáhnou do jedinečného kouzelného světa. Parfém ocení zejména všechny romantické a zároveň smyslné ženy, kterým nechybí důvtip a přirozený šarm. Vůně Jesus Del Pozo Halloween vás zahalí do svého svůdného závoje, který je tvořený charismatickým bergamotem, zelenou lípou, tuberózou a ovocnými a květinovými tóny. Podmanivý základ vůně se skládá ze santalového dřeva, působivého kadidla, sladké vanilky a okouzlující myrty.

Žádné komentáře:

Okomentovat