Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 18. listopadu 2012

Davidoff - od doutníků k parfémům



Vůně Davidoff patří bezesporu mezi jedny z nejprodávanějších parfémů po celém světě. Za takovýmto úspěchem možná stojí motto, kterého se zakladatel značky Zinno Davodoff držel celý svůj život: „Jen skutečné věci vám přinášejí skvělý pocit ze života.”

Věděli jste ale, že Davidoff se nejdříve zabýval výrobou doutníků? Pokud ne, přečtěte si následující text, ve kterém se dozvíte něco málo o historii této legendární značky:

Zino Davidoff se narodil roku 1911 na Ukrajině do rodiny obchodníka. Kvůli svému židovskému původu byla rodina z carského Ruska vyhnána do švýcarské Ženevy. Zinno Davidoff se ve své dospělosti začal věnovat rodinnému obchodu a již ve dvaceti letech byl otcem vyslán do latinské Ameriky, kde získal cenné zkušenosti převážně v oblasti výroby kubánských doutníků. Zino však ale nezůstal jen u výroby proslulých elegantních cigaret, později se začal věnovat i vyrábění kosmetiky a parfémů. Jeho první parfém se dostal na trh v roce 1984. Dnes jsou parfémy Davidoff oblíbené a úspěšné po celém světě.

Žádné komentáře:

Okomentovat