Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 10. září 2012

Guerlain Shalimar Parfum Initial l´eau


Dámský parfém Guerlain Shalimar Parfum Initial l´eau přináší nové zasvěcení do smyslnosti a nevinnosti, která vychází z původní skladby vůně s nádechem současné svěžesti, jemnosti a pudrového pohlazení. Vůně dokonalým způsobem evokuje příběh lásky, který je jedinečný, plný půvabu, fantazie, příslibů a překvapení. Rodová příslušnost této nové jemnější variace vůně Shalimar Parfum Initial je evidentní. Vyvíjí se bez toho, aby zradila svůj původ, rozvíjí se s grácií a jemností - jako když jemné pírko dopadne na hedvábný závoj. 
Parfém jakoby psal novou kapitolu oslavy moderního ženství a svůdnosti. Je jako chvíle zasvěcení, kdy všechno začíná, je to vůně plná emocí, svěžesti a vášně.

Ikonický flakon vůně Guerlain Shalimar Parfum Initial l´eau je smyslný a svůdný, hedvábný střapec, který zdobí jeho flakón je pudrově růžový – vyjadřuje tak jemnost a pudrovou hedvábnost vůně, kterou ukrývá.
Tváří vůně se stala půvabná ruská modelka Natalia Vodianova.
Vrchní tóny vůně se skládají z osvěžujícího bergamotu, šťavnatého grapefruitu, pomeranče a podmanivého neroli. V srdci se ukrývá rozkvetlá frézie obklopená grandiózním jasmínem, irisem a hyacintem. Půvabná růže se dokonale snoubí s křehkou konvalinkou. Spodní tóny se skládají z gurmánsky smyslné vanilky, která je doplněná jedinečnými tonka fazolemi.

Další informace:
Podobná vůně:  Guerlain Shalimar 
Sluší ženám: elegantní, romantická
Kategorie: květinová  

Oficiální informace od výrobce:
Skupina vůně: květinově ovocná
Rok uvedení:  2012

Složení parfému: 
Hlava: bergamot, grapefruit, pomeranč, neroli
Srdce: hyacint, růže, konvalinka, jasmín, frézie, iris
Základ: vanilka, tonka fazole


Žádné komentáře:

Okomentovat