Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 28. října 2008

Gucci Accenti


Rusovlasé, divoké stvoření, které bylo vyhlášeno nejelegantnější královnou plesu...


Gucci Accenti byla prý velmi úspěšnou vůní, ale z nějakého zvláštního důvodu se přestala vyrábět. Dnes ji seženete již jen velmi zřídka.
Accenti v italštině znamená přízvuk a vůně má zřejmě zosobňovat ono "něco navíc", co by za sebou měla žena zanechávat. Vůně začíná sladkým, dokonce velmi sladkým ovocem, cítím zejména broskev a mandarinku, ale již poměrně brzy je znát, že se nejedná o tuctovou ovocnou vůni, nýbrž teplý, lehce orientální parfém. Srdce však již tolik sladké není, kombinuje v sobě tóny konvalinky, jasmínu a růže a je charakteristické svou pikantně svěže nasládlou vůní s teplými orientálními podtóny a hebkou vanilkou. Parfém je zajímavý a jistě jím nepohrdnou všechny milovnice teplých, sladších orientálních vůní. Navíc bych jej doporučovala všem, co se orientálních vůní zatím bojí, jako "startovní čáru";-)

P
odobné vůně: -

Sluší ženám: elegantní

Kategorie:

květinová

ovocná

orientální


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinově orientální

Rok uvedení: 1995


Složení parfému:

konvalinky, růže, mandarinka, broskev, maliny, jasmín, růže, santalové dřevo, tonka, vanilka


1 komentář:

  1. Nejúchvatnější vůně, jakou jsem zatím měla. Muži mě zastavovali na ulici, čím to tak nádherně voním. S tímto parfémem tedy není problém se seznámit. Vřele doporučuji! Už se nevyrábí, ale občas je ještě někde k mání. Je dobré si hlídat naskladnění v některé e-parfumerii.

    OdpovědětVymazat