Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 14. dubna 2024

Marc Jacobs Daisy Wild: Oslava svobody a divoké přírody



V roce 2024 přichází na trh nová vůně od Marc Jacobs, která slibuje více než jen parfém. Daisy Wild je výtvorem, který v sobě nese esenci svobody a divoké přírody, a nabízí ženám cestu k objevování jejich vlastního ducha prostřednictvím smyslového zážitku.

Tato parfémovaná voda je výsledkem spolupráce trojice talentovaných parfumérek – Sonie Constant, Roxanne Kirkpatrick a Adriany Mediny. Jejich společným úsilím vznikla kompozice, která odráží radostnou zelenou a ovocnokvětinovou symfonii, jež evokuje obraz nespoutané ženy, která se nebojí vykročit za dobrodružstvím do srdce divočiny.

Složení vůně Daisy Wild je odvážné a neotřelé. Na úvod vás přivítají tóny banánového květu, které jsou v parfumérství skutečnou raritou. Tento zelený akord symbolizuje divokého ducha Daisy Wild a postupně přechází do srdce vůně, kde dominuje jasmín, obohacený o krémové aroma makadamových ořechů. Závěrečné tóny santalového dřeva a svěží vetiver, získaný z etických zdrojů, pak vůni i nositelku obdařují smyslností a vyjadřují jejich hluboký vztah k přírodě.

Příběh vůně Daisy Wild je příběhem evoluce. Od bezstarostné dívky žijící v romantické idyle se Daisy Wild obrací k výrazné a cílevědomé ženě, která vidí krásu v nespoutané přírodě a touží se s ní spojit. Tento posun je symbolizován divokým bílým květem na uzávěru zelenavého flakonu, který zaručuje, že vůně vynikne v zahradě Daisy stejně jako její nositelka ve světě kolem nás.

Daisy Wild je tedy více než jen parfém – je to výraz osobnosti, svobody a spojení s přírodou. Je to vůně pro ženy, které se nebojí žít plným životem a objevovat neznámé. Je to vůně pro ty, kteří chtějí nejen vonět, ale také vyjadřovat svůj jedinečný příběh. Daisy Wild je pozvánkou do světa, kde je krása divoká a nezkrotná, stejně jako duch ženy, která ji nosí.

Žádné komentáře:

Okomentovat