Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 9. dubna 2024

Burberry Hero

 

Ve světě vůní není vůně jen příjemné aroma; je to narativ, médium, jehož prostřednictvím se sděluje identita a ctnosti muže. Burberry Hero, nejnovější nabídka od váženého domu Burberry, je důkazem této filozofie. Burberry Hero, vytvořená renomovaným parfumérem Aurélienem Guichardem, je víc než jen vůně – je to čichová cesta, která zachycuje ducha moderní mužnosti.

Složení Burberry Hero je harmonickým spojením přírody a síly. Otevírá se povzbuzující vůní cypřišového oleje a zahaluje nositele do svého zemitého objetí. Jak se vůně rozvíjí, vynořuje se esence amyrisového oleje, která s sebou přináší svěží, téměř citrusové tóny, které povzbudí smysly. Cesta vrcholí hlubokým, bohatým aroma trojice cedrových dřev, symbolizujících nesmrtelnost a odolnost. T

Flakon Burberry Hero je tmavý flakon čtvercového tvaru, který abstraktně představuje koňské kopyto, symbol moci a ušlechtilosti. Tato designová volba je kývnutím na jezdecké dědictví značky Burberry a slouží jako fyzický projev étosu vůně.

Vize Auréliena Guicharda pro Burberry Hero byla inspirována pobřežními krajinami, kde se mezi stromy vzájemně doplňují světlo a stín. Smícháním vůní různých cedrů vytvořil čtvrtý, imaginární typ dřeva, které v sobě nese smyslnost, sílu a nádech divokosti. Toto imaginární dřevo představuje podstatu současného člověka – dynamické, silné a neomluvitelně autentické.


Žádné komentáře:

Okomentovat