Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 18. listopadu 2023

Escada Party love


Jste milovníkem sladkých vůní, které vás přenesou do světa radosti a zábavy? Mám pro vás skvělou zprávu. Značka Escada představila novou dámskou parfémovanou vodu Escada Party Love, která je inspirována nezapomenutelnými večírky plnými hudby, smíchu a dobré nálady. Tato gurmánská ambrová kompozice je dílem známé parfumérky Nathalie Lorson, která se proslavila svými originálními a moderními kreacemi. Party Love je veganská vůně, která respektuje životní prostředí i zvířata. Navíc má nádherný flakon ve tvaru srdce s intenzivní růžovou barvou, který bude zdobit vaši toaletku.

Co vás čeká v této vůni? Připravte se na sladkou lahůdku, která vás rozmazlí svými gurmánskými ingrediencemi. V úvodu vás osloví svůdný akord tmavé třešně, který dodává vůni šťavnatost a svěžest. V srdci se skrývá akord vanilkového cupcaku, který je neodolatelně lahodný a příjemně krémový. Tento akord je doplněn smyslným vanilkovým absolutem a opojným akordem mandlového prášku, které dodávají vůni hloubku a teplou nótu. Základ tvoří vzdušná chantillská šlehačka, která završuje celou kompozici jako třešnička na dortu.

Escada Party Love je vůně pro dívky, které milují život a chtějí si užít každou chvíli. Je to vůně pro ty, kteří rádi tančí, smějí se a oslavují každou příležitost. Je to vůně pro ty, kteří chtějí být středem pozornosti a zanechat nezapomenutelný dojem. Je to vůně pro ty, kteří chtějí mít na sobě kapku euforie z každé noci.

Žádné komentáře:

Okomentovat