Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 21. listopadu 2023

Chloé Lumineuse



Pokud hledáte parfém, který vás osvěží a zároveň podtrhne vaši ženskost, můžete si vybrat z nové kolekce Chloé Lumineuse. Jedná se o parfémovanou vodu pro ženy, která je inspirována květinovou krásou a sladkostí. Vůně je jemná, sofistikovaná a nezaměnitelná, ideální pro každodenní nošení i pro speciální příležitosti.

Parfémovaná voda Chloé Lumineuse se otevírá svěžími tóny bergamotu, grapefruitu a mandarinky, které dodávají vůni energii a radost. Srdce vůně je tvořeno směsí růže, magnólie, frézie a jasmínu, které vytvářejí květinový buket plný romantiky a elegance. Základ vůně je složen z pižma, santalového dřeva, pačuli a vanilky, které dodávají vůni hloubku, teplý dotek a sladkou nádheru.

Parfémovaná voda Chloé Lumineuse je vhodná pro ženy s romantickou duší, které milují květinové a sladké vůně. Je to vůně, která vyjadřuje vaši osobnost, vaše city a vaše sny. Je to vůně, která vás provází celým dnem i nocí, která vás obklopuje jemným a svěžím aromatem. Je to vůně, kterou si zamilujete na první pohled i na první čich.


Žádné komentáře:

Okomentovat