Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 15. února 2023

Mugler Angel Elixir


 Novinka Mugler Angel Elixir popírá zákony gravitace. Její vytříbené aroma je velmi vkusné. Jedná se o květinově dřevitou vůni pro ženy, které hledají něco výjimečného a nespokojí se s běžnými vůněmi. V této vůni je totiž cosi nadpozemského. Dle výrobce symbolizuje fascinující ženskou sílu. 

Složení vůně je skutečně bohaté. Najdete zde pikantní růžový pepř v kombinaci s exotickým ylang-ylang, dále magické pomerančové květy a to vše je doplněno hedvábným jasmínem. Výrazné zastoupení má také akord amber extréme, santalové dřevo a smyslný vanilkový bourbon. Takže zde vidíte, že v této vůni opět nechybí důležité zastoupení nějaké výrazné gurmánské složky. 

Značka Mugler se dala na udržitelnou filozofii, takže tentokrát je na rozdíl od svých předchůdců flakon udržitelný a dokonce je znovu plnitelný. Tvar flakonu ovšem zůstal ikonický, takže vám skvěle zapadne do vaší sbírky, pokud již nějaký poklad z této řady Angel máte doma.

Vůně má být vtělením krásy a andělských bytostí. Rozhodně se jedná o vydařený kousek, takže možná někomu, kdo hledá takové sladší vůně, které jsou zároveň dřevité, bude vyhovovat.


Žádné komentáře:

Okomentovat