Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 22. května 2016

Calvin Klein CK2



Značka Calvin Klein se rozhodla, že je již načase vypustit do světa pokračovatelku legendární unisexové vůně Calvin Klein One. Jednu dobu touto vůní voněli téměř všichni, bude se senzace znova opakovat?

Novinka Calvin Klein CK2 není žádnou kopií původní vůně One a jde si svojí vlastní cestou. Zajisté si najde své příznivce a možná i odpůrce. Výjimečná je především svým kontrastním aromatem. Mísí v sobě ostré kořenité tóny plné svěžesti a teplé dřevité akordy. Je velice intenzivní a rozhodně s ní nesplynete v davu. 

Ve složení vůně Calvin Klein CK2 je rozhodě jedna zajímavá ingredience, a to je aroma mokrých oblázků, které vůni dodává velice příjemnou svěžest.  Jedná se tedy opravdu o výjimečnou záležitost. Hřejivost a lehce mužnou notu dodává vůni kadidlo a vetiver. Nechybí ovšem ani křehké fialky, mandarinky či růže. 

Za zmínku stojí i flakon vůně, který má velmi netradiční design. Kombinuje v sobě oválné a hranaté tvary, přičemž je transparentní a velice jednoduchý. Podle mě se jedná o velice zdařilou vůni, která možná ani nemá za potřebí dohánět slávu ikonické vůně One. Nová vůně Calvin Klein CK2 je zkrátka svá a vemli originální. Mě nadchla rozhodně.

1 komentář:

  1. Tyhle vůně nemají chybu ... co se týče Calvina Kleina, tak parádní je taky spodní prádlo od nich ;)

    OdpovědětVymazat