Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 30. května 2016

Kenzo Totem



Unisexové vůně jsou skvělou vychytávkou. Doporučit je mohu ženám, které chtějí příjemně vonět, ale nepotrpí si na romantických ženských vůních, které jsou určené křehotinkám. Unisexová vůně také skvěle doplní všechny muže, kteří nemají chuť vonět příliš kořenitě a sebejistě a naopak dávají přednost uvolněnějším vůním, které je nebudou zaškatulkovávat.
 
Všechny milovníky unisexových vůní tedy zajisté potěšila značka Kenzo, která navrhla jedinečnou kolekci unisexových vůni pojmenovaných Kenzo Totem. Každá vůně pak nese ještě název podle barvy, která je jí přiřazená. Jedná se o vůně Orange, Blue a Yellow

Tato unikátní kolekce vůní, které mají působivé flakony ve tvaru novodobého totemu, symbolizují novou generaci mladých městských lidí, kteří jsou kreativní, mají své názory a hlavu plnou nových nápadů. Vůně Kenzo Totem jsou propagované jako nespoutané svobodné vůně plné energie a dobré nálady. 

Unisexové vůně Kenzo Totem jsou převážně citrusového ražení a nechybí v nich ani koření, květiny či dřevo.  Vůně Kenzo Totem jsou celkem pěkně vyvážené, nevtíravé a mile vás překvapí.

Žádné komentáře:

Okomentovat