Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 31. srpna 2015

Dolce & Gabbana Light Blue

Jaká je Dolce & Gabbana Light Blue? Jablečná! A pokud jste milovníky jablečných vůní, je právě Light Blue pro vás jako stvořená…
Žádné jiné výraznější aroma v této vůni nečekejte. Nejedná se zde o složitou kompozici se sicilskými citróny, ani o vůni mentolu a moře, jak by mohl napovídat reklamní spot. Light Blue je jednou z nejvíce jablečných vůní na trhu, a hravě předčí i oblíbenou DKNY Be Delicious! 

Light Blue v sobě totiž ukrývá čisté esence jablek z odrůdy Granny Smith. Tyto jablka mají ostřejší chuť a výraznější aroma, nežli jablka Golden Delicious, jenž jsou hlavní složkou důvěrně známého parfému od DKNY.
http://parfemy-levne-parfemy.cz/wp-content/uploads/2014/04/dolce-gabbana-light-blue-toaletni-voda-pro-zeny___8.jpg
Jablečné vůně jsou obecně velice oblíbené, a skoro pokaždé, když se na trhu objeví vůně s notnou dávkou jablka, je z toho hit. Jako příklad lze uvést již zmiňovanou DKNY, nebo také parfémy od Niny Ricci. Právě proto se také Dolce & Gabbana Light Blue stala jeden čas masivně prodávanou vůní, na kterou jste mohli narazit v každé parfumerii již u vchodu.

Parfém existuje na trhu již od roku 2001, a poměrně nedávno jsme se mohli dočkat znovuoprášení této vůně prostřednictvím nových reklamních spotů, plakátů a také nové variantě Dolce & Gabbana Light Blue Dreaming in Portofino, ve které je zajímavě zakomponovaná jahoda i exotické liči.

Díky tomuto tahu opět zájem o Light Blue stoupnul, ale ne již tolik masově. Zkušení „parfémoví degustátoři“ totiž nad ní tak trochu ohrnují nos. Prý je až moc obyčejná, nezajímavá a fádní. Vůně jablek zkrátka není považována za luxus, který by si mohl dopřát pouze někdo vyvolený. I přes to se Light Blue rozhodně řadí mezi parfémy, které dokážou pozdvihnout povadlou atmosféru a každodenní šeď. Jablečné aroma perfektně vyzdvihne právě tu část vaší osobnosti, která je přirozená, svá a na nic si nehraje. V letním horku vás příjemně osvěží a zvýrazní vaši smyslnost a nespoutanost. A jestli jste zastáncem hesla, že v jednoduchosti je krása, potom tuto vůn

Žádné komentáře:

Okomentovat