Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 20. srpna 2015

Dior Miss Dior Chérie


Tato velice sladká a zároveň luxusní vůně je celkem zdařilý pokus o moderní inovaci původní vůně Miss Dior z roku 1947. Tato velice klasická chyprová a elegantní vůně se v roce 2005 přeměnila v zábavný jahodový koktejl pro hravé mladé dívky. S klasickým luxusním základem se zde totiž nově míchají novodobé gurmánské tóny, jako je karamelizovaný popcorn a jahodový šerbet. Napadlo vás, že tohle přeslazené cukrátko není nic pro vás? Zkuste jí dát ještě jednu šanci, možná, že si ji zamilujete!
http://parfemy-levne-parfemy.cz/wp-content/uploads/2014/04/dior.jpgDámská vůně Dior Miss Dior Chérie evokuje léto a bezstarostný život, kdy se celý den ládujete sladkým popcornem a popíjíte jahodový shake. Sama návrhářka přiznala, že se při navrhování vůně inspirovala mladými vysmátými dívkami, které pobíhají po nákupech a dopřávají si laskominy. Nenechejte se ale zmýlit, i dívka Miss Dior musí mít ovšem svůj styl. A půvab. Rozhodně se zde nejedná o nic prostoduchého a laciného. Vůně od Diora jsou zkrátka vždy luxusní a tento parfém dokáže skvěle korespondovat s elegantním oblečením.
S tímto parfém budete zkrátka vždy k nakousnutí a půvabná. Zažehne ve vás mladistvou jiskru a svým optimistickým aroma vám zpříjemní léto. Má celkem dobrou výdrž a bude vás doprovázet od rána do večera. Vůně Miss Dior Chérie vás vytrhne z každodenních zaběhnutých kolejí a připomene vám, jak důležité je se občas pěkně rozmazlovat. Možná, že se také alespoň na chvíli vznese až do nečekaných výšin!

Žádné komentáře:

Okomentovat