Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 22. května 2015

Hugo Boss Hugo Woman 2015



O značce Hugo Boss je známo, že se zaměřuje spíše na muže. Pokud tedy vznikne nějaký nový dámský parfém od Hugo Boss, strhne se okolo něho vždy velká vlna zájmu. Když Hugo Boss navíc pojmenuje dámský parfém názvem Hugo Woman, získáte jasný obrázek o tom, jak si Hugo Boss představuje ideál ženy.....čekáte křehký dámský parfém plný romantiky? Jste na omylu.

Dámský parfém Hugo Boss Hugo Woman 2015 je určený pro vášnivé ženy, která chtějí objevovat samy sebe. Žena Hugo Boss raději vede, než někoho následuje. Je výjimečná ve všem, čemu se věnuje. Svojí dynamikou a invenčností inspiruje lidi okolo sebe a ráda přijímá nové výzvy. Originalita pro ni znamená vše a velice často umí nečekaně překvapit. Hugo Woman chce žít podle vlastních pravidel a je tou, která dává všemu okolo formu. 


Dámská vůně Hugo Boss Hugo Woman 2015 je individualistická nekonvenční vůně tak trochu s chlapským nábojem, která v sobě spojuje nečekané přírodní extrakty. Vůně je plná kontrastů a pocitů. Ukrývá v sobě směsici ženských a mužských tónů s jediným cílem – předefinovat konvenční obraz dámských vůní tak, aby vůně v sobě odrážela minimalistický půvab značky Hugo Boss.

Tváří vůně Hugo Boss Hugo Woman 2015se stala dánská modelka Freja Beha Erichsen, která je dokonalým ztělesněním krásy a stylu Hugo Boss.

Hlava: tráva, ostružiny, mandarinka

Srdce: jasmín, iris, čaj, švestka

Základ: cedr, santalové dřevo, jantar

Žádné komentáře:

Okomentovat