Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 30. května 2015

Escada Turquoise Summer



Nebylo by to pravé léto, kdyby značka Escada nepřišla s letní limitkou. S myšlenkou letních limitovaných edicí přišla Escada již v roce 1993 a od té doby vzniklo do současnosti 23 nezaměnitelných letních vůní. 

Jestli stejně jako já s napětím očekáváte, s čím se Escada opět pro léto předvede, zajisté jste již zaregistrovali v parfumeriích typický letní flakon Escada protentokrát v modré barvě, na jehož hrdle se vyjímá malý růžový motýlek. Jedná se o novou limitovanou vůni Escada Turquoise Summer, což v doslovném překladu znamená tyrkysové léto. 

Vůně Escada Turquoise Summer má symbolizovat svobodu léta a je plná sladkých lesních plodů a ovocných svěžích tónů. V jejím hravém aroma si všimnete zejména lahodných jahod, malin a černého rybízu. Vše je doplněno krémovými tóny vanilky a dřevitými akordy santalu. Nespoutanost a svoboda léta je symbolizovaná právě oním motýlkem. 

Obrázek na krabičce, na kterém je namalovaná žena s otočenými zády a s motýlem ve vlasech, navrhla ilustrátorka a designérka Sarah Arnett, která se takto pokusila zachytit únik od všech starostí.

Hlava: černý rybíz, jahoda, malina, ovoce, ananas
Srdce: fialka, broskev, květ pomeranče
Základ: santalové dřevo, pižmo, vanilka

Žádné komentáře:

Okomentovat