Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 17. března 2015

Parfémy s krémovým aroma



Úplně náhodou jsem nedávno narazila rovnou na dva parfémy, které mi svojí vůní připomínají tělové mléko Nivea. Mě osobně se vůně Nivei líbí a uvažuji, že si některý z těchto parfémů pořídím. Jsem naprosto okouzlena čistým krémovým aroma těchto parfémů.

První dámskou vůní je Cacharel Noa, která si i přes své poměrně pestré složení zachovává onen krémový podtón, který se vám na kůži rozvoní jako Nivea. Ve složení naleznete spoustu jemných květin, broskev, švestky, santalové dřevo a v neposlední řadě také kávu. Káva je tam ovšem cítit velice minimálně a celkový koncept vůně je příjemně sladký. Tento parfém je velice přitažlivý, smyslný a zároveň vám dodá pocit čistoty jako byste se právě osprchovala.

Druhou krémovou vůní je Masaki Matsushima Shiro, která dokáže být zpočátku na kůži velmi intenzivní. Postupem dne se z ní ovšem stává velmi intimní tělová vůně, jako byste si pokožku natřela krémem. Ve vůni Shiro je velmi silně zastoupeno pižmo. Naleznete zde i takové ingredience jako je bavlna, cyklamen, růže nebo smrk. Tato vůně plná čistoty je ideální zejména do jarních dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat