Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 10. března 2015

One Direction You and I



Britská chlapecká skupina One Direction útočí na srdce svých fanynek nejen svými písničkami, ale také po vzoru ostatních celebrit-vůněmi. Daří se jim to?

Pod značkou One Direction již vyšlo několik dámských, neboli lépe řečeno dívčích parfémů. Okouzlující růžové flakonky a narůžovělé krabičky se sexy mladíky jsou opravdu dobrým marketingovým tahem. Před pár dny jsem v drogerii narazila na jeden z těchto parfémků s názvem You and I, což je jak jsem později zjistila, název jedné z jejich písniček. 

Dámská vůně One Direction You and I má díky svému pestrému složení dobrý potenciál. Pižmo, orchidej, citrusy a gurmánská pralinka totiž vůbec není špatná volba. To, že tento parfém bude extra sladký není nutno zdůrazňovat....

Po vyzkoušení tohoto parfému na ruku mohu konstatovat, že vůně You and I sladká je, ale není to tak hrozné. Evokuje atmosféru prvních lásek, flirtování a připomíná mi trochu aroma ovocných šampónů na vlasy. Pro mladé teenagerky není tento parfém vůbec špatná volba a starší ročníky jen mohou tiše závidět, že k nim tento hravý koktejl mladistvé lásky zkrátka nesedne. I když, vyzkoušejte a uvidíte, možná v sobě ukrýváte skrytou Directionerku :)

Žádné komentáře:

Okomentovat