Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 10. prosince 2014

Jaké parfémy letos darovat pod stromeček?



Jaké parfémy letos darovat pod stromeček? Pokud ještě nevíte, právě je ten nejvyšší čas se po nějaké té vůni na Vánoce podívat......Nechejte se proti inspirovat následujícími tipy na parfémy pod stromeček, které vám pomohou při výběru!

Pro slavnostní příležitosti
Pořiďte své drahé polovičce k Vánocům letos skutečně něco elegantního, a to v podobě dámského parfémuMoschino Stars, který je pro slavnostní příležitosti jako stvořený! Pány zase zajisté potěší neobyčejná pánská vůně Paco Rabanne 1 Million, která má symbolizuje skutečný luxus. 



Pro sportovní typy
Pro milovníky sportu existuje na trhu obrovské množství sportovních vůní. Pro usnadnění výběru vsaďte na osvědčené trháky v podobě dámské vůně Davidoff Cool Water Woman a pánské vůně Davidoff Cool Water Man. Tyto vůně jsou již naprostými legendami a sportovně založené lidi rozhodně nemohou zklamat.



Pro připomenutí léta
I v zimě můžete darovat letní parfémy! Je totiž velice příjemné si v mrazivých a tmavých dnech vůni létapřipomínat! Obzvláště velcí milovníci letních radovánek takovýto dárek ocení a budou vám vděčni za takovouto pomůcku proti zimní depresi. Z letošních novinek vám mohu doporučit obzvláště exotickou dámskou vůni plnou ovoce Jimmy Choo Exotic. Pány zase velice potěší vůně Carolina Herrera 212 Surf, která je nabitá mořskými tóny a grapefruitem.


Pro ty co rádi sladké
Má vaše drahá polovička ráda sladkosti? Potom jí na Vánoce pořiďte nějakou gurmánskou vůni. Skvělým tipem je například letošní novinka Thierry Mugler Angel Eau Sucree, která voní jako vanilkové rohlíčky obalené v cukru. Pro muže zase doporučuji pánskou vůni Thierry Mugler A*Men, ve které se ukrývají takové delikatesy, jako je med, ostružiny, mléko nebo káva.

Pro ty, co dávají přednost klasice
Chcete si být skutečně jisti, že vůně, kterou někomu koupíte pod stromeček hned druhý den nepoletí do koše nebo nezůstane po celý rok zaprášená na poličce? Vsaďte na klasiku, která nikdy nezklame! Jedním z nejoblíbenějších a dlouhodobě nejprodávanějších dámských parfémů u nás i ve světě je bezpochyby květinová dámská vůně Calvin Klein Euphoria, která si již získala srdce tisíců žen. Mezi nejpopulárnější pánské parfémy zase již několik let patří Hugo Boss Boss No.6 Bottled, který denně s oblibou používají muži po celém světě. Nechejte se inspirovat!

1 komentář: