Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 14. prosince 2014

Guess Dare



Zajímavá novinka Guess Dare by mohla být skvělým dárkem pro všechny ženy, které jsou výjimečné. Už jen samotný flakon a krabička flakonu vypadají opravdu skvěle. Růžovo-zlaté zbarvení flakonu se zlatým řetízkem okolo hrdla a broušenými ostrými fazetami, předznamenávají, že se jedná o vůni symbolizující rozpor mezi dívčí jemností a lehkou „nabroušeností“. Krabička parfému má pro změnu džínový motiv, který je perfektním kontrastem k luxusně vyhlížejícímu flakonu.


 Guess Dare je květinově-ovocná vůně, která vás překvapí svojí intenzitou a smyslností. Cílem tvůrců této vůně bylo, aby byla sexy a zároveň plná svobody, což se jim celkem povedlo. Uvádí se, že parfém Guess Dare je inspirovaný ikonami 70. let, mezi které patří např. oblíbení Charlieho andílci nebo slavné Bond Girls. 

Dámská vůně Guess Dare má skvělou výdrž. Její úvodní citrónové tóny vás příjemně osvěží, zatímco květy jabloně umocní vaši smyslnost. Hedvábný jasmín společně s květem kaktusu a růží symbolizují dívčí křehkost a odvážnost. Sexy základ vůně tvořený kokosem, dřevitými tóny a pižmem přiláká pozornost vašeho okolí. 

Hlava: květ jabloně, kumquat, květ citronovníku
Srdce: jasmín, květ kaktusu, růže
Základ: pižmo, kokos, dřevěné tóny

Žádné komentáře:

Okomentovat