Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 23. prosince 2014

Jak voní Vánoce?



Jak voní Vánoce? Přece po ovoci, koření a sladkostech! Pokud hledáte parfém, který by vás skvěle doplnil nejen u vánočního stromečku, ale také v dalších svátečních dnech, nechejte se inspirovat následujícími tipy na vůně!

Jedinečná kombinace hořké čokolády a pomeranče je pro nadcházející svátky jako dělaná. Pokud chcete být za opravdovou hvězdu večera, potom je tato vůně ideální volbou. Perfektně se hodí ke společenským šatům a je velice smyslná.

Tato vůně plná květin, ořechů a pomerančových tónů je skvělým tipem jak vonět o letošních Vánocích. Vůně symbolizuje volbu žít svůj život podle sebe a naplnit ho tak krásou.

Thierry Mugler Angel
Kombinace medu, karamelu a čokolády vás učiní o svátcích naprosto neodolatelnou a k nakousnutí. Pokud se chystáte Vánoce strávit v duchu romantiky, potom vůně Angel určitě vyzkoušejte!

Lancome Miracle
Hledáte vůni, která vás o Vánocích příjemně zahřeje? Vyzkoušejte vůni Lancome Miracle, která je naplněná zázvorem, pižmem a švestkami! Ideální vůně pro bujarou zábavu a chvíle radosti s vašimi blízkými!

Podmanivá vůně Versace Crystal Noir je jako stvořená pro slavnostní chvíle! Okouzlující směs citrusových tónů, santalového dřeva a pižma z vás učiní královnu večera!

Žádné komentáře:

Okomentovat