Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 21. června 2014

Limitovaná edice Dolce & Gabbana Light Blue



Jeden z nejoblíbenějších a nejosvědčenějších letnících parfémů Dolce & Gabbana Light Blue se letos dočkal své limitované edice, která se nechala inspirovat malými ostrovy rozptýlenými v oblasti Sicílie. Jedná se o ostrovy Panarea a Vulcano, které v sobě kombinují nespoutanou přírodu a krásu sopečné krajiny.

Limitovaná dámská vůně Dolce & Gabbana Light Blue Escape To Panarea je velice osvěžující, vzdušná a přináší s sebou exotickou a zároveň nebývale romantickou atmosféru ostrova Panarea. Vrchní tóny vůně jsou nasládlé. Úvod otevírá příval bergamotu z Kalábrie a hrušky, následně v kontrastu pocítíte jemný jasmín a květ pomerančovníku. Základ umocňuje dojem vůně akordem ambry, pačuli, fazolek tonky a hřejivého pižma.

Velice středomořská a mužná vůně Dolce & Gabbana Light Blue Discover Vulcano patří do dřevitě-chyprově rodiny vůní. Intenzivní svrchní tóny italského citronu a zázvoru obklopuje okouzlující levandule. Základ je harmonickou směsí vetiveru z Haiti, cedru a pižmově ambrové složky ambroxol.

Obě vůně jsou velice povedené a stojí za vyzkoušení. Milovníci Light Blue si tak mohou zpestřit léto touto příjemnou limitkou, která je velice romantická a podmanivá. 

Už jste tyto vůně zkoušeli? Jaký je váš názor?

1 komentář:

  1. já osobně asi zůstanu u klasiky Light Blue, takovéto limitované edice jsou podle mě naprosto zbytečné

    OdpovědětVymazat