Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 22. února 2014

Vůně přicházejícího jara



Zima je u konce a na pultech v parfumeriích se začínají objevovat první jarní novinky. Mezi prvními letos neotálela značka Chloé, která se rozhodla vsadit na svoji exkluzivní novinku z minulého roku a ve stejném duchu vytvořit její pokračovatelku pro jaro 2014. Jedná se o dámskou vůni Chloé See by Chloé, která byla vloni, alespoň pro mě, zajímavým zpestřením důvěrně známých parfémů značky Chloé. Nový mnohostranný tvar flakonu, poutavá reklama a především originální aroma, zařadilo podle mě See by Chloé mezi ty vydařenější kousky loňského roku. Vůně evokuje čerstvě upečený jablečný koláč posypaný skořicí a vanilkou. Samozřejmě, že vůně je opět pudrově laděná, což se již pro mě stalo poznávacím znamením značky Chloé…


Novinka roku 2014 See By Chloé Eau Fraîche je takovým svěžejším pokračování v příběhu See by Chloé. Tento parfém působí velice vzdušně, více poetičtěji a připomíná mi aroma právě rozkvétajících květin. Vrchní tóny křehkých jabloňových květů se smíchávají s vodním hyacintem a okouzlujícím jasmínem. Základ tvoří čisté esence vetiveru, které jsou velice osobité. Tvůrcem vůně je parfémář Michel Almairac. 

Eau Fraiche si od své předchůdkyně kromě lehkého jablečného aroma půjčila také flakon, který je ovšem ve své spodní částí zabarven do růžova. Díky tomu se v v lahvičce odráží barevné růžové odlesky, aniž by byla porušena průzračnost flakonu. Nová vůně See By Chloé Eau Fraîche patří mezi ty jemné ženské vůně, které se hodí pro romantičky se zasněnou duší. Parfém evokuje něžnou jarní procházku po rozkvetlé Paříži a může se tak stát vašim perfektním doplňkem pro nadcházející slunné dny. Pokud tedy hledáte vůni, vhodnou pro jarní sezónu, určitě ji vyzkoušejte! V případě, že dáváte přednost výraznějším vůním, raději bych ovšem volila její předchůdkyni.

2 komentáře:

  1. Před nákupem kosmetiky se vždy podívám na ceny na http://krasa-a-zdravi.hyperzbozi.cz/. Tak vždy ušetřím :)

    OdpovědětVymazat