Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 9. února 2014

Thierry Mugler Womanity Aqua Chic



Máte rádi vůně od značky Thierry Mugler? Spousta lidí je často označuje jako „divné“ nebo nenositelné. I přes tento názor se však vůně jako je Angel nebo A Men staly tzv. davovkami a málokdo by je označoval za nesnesitelné. Když ale Thierry Mugler uvedl na trh dámskou vůni Alien, už to tak jednoznačná vůně pro velké masy žen nebyla a na své si spíše přišly ty ženy, které hledají něco velice originálního. I tak se ale vůni Alien celosvětový úspěch odepřít nedá. 

Největší rozruch o nositelnosti muglerovské vůně se ovšem točil okolo parfému Womanity, který byl v roce 2010 sebejistě propagován jako vůně zosobňující pravé ženství, sílu a odvahu ukrývající se v každé ženě atd….Složitě propracovaný flakon s prapodivnými symboly zaujal jistě v pafumérii nejednu ženu a výsledek? Nejméně nositelná vůně od Thierry Mugler, která rozdělila ženy na dva tábory. V někom evokuje procházku po břehu moře a závan zralých fíků a někdo ji zase označuje jednoduše za čpavek. 


Já osobně ve vůni Womanity cítím dvě naprosto odlišné složky, a to sladkou a slanou. V průběhu dne se ovšem tyto složky spojí a je velice zajímavé pozorovat, jak se aroma vůně vyvíjí. Vůni bych určitě nedoporučovala pro začátečníky, ale pokud jste už nasyceni neustále obehranými kompozicemi, tato sladko-kyselá vůně na dřevitém základě je velice originálním rozptýlením. O to více mě zaujala novinka „vylepšené“ verze Womanity, a to Womanity Aqua Chic, která je opravdu uzpůsobená tak, aby byla nositelnější pro větší množství žen, což je velice dobrá zpráva! Vůně Womanity Aqua Chic je lehce nasládlá a prohřátá cedrovým dřevem s jemně pikantním pepřovým pudrem. Černý rybíz a květ pomerančovníku působí svěžím dojmem a vůni nechybí provokace ani osobitost. Pokud tedy máte z vůně Thierry Mgler Womanity smíšené pocity, potom si určitě vyzkoušejte její pokračovatelku Womanity Aqua Chic a možná, že jí konečně dáte šanci!

Žádné komentáře:

Okomentovat