Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 6. ledna 2014

Burberry Brit Rhythm



V minulém roce přišla značka Burberry po pěti letech na trh s novou pánskou vůní Brit Rhythm, která je inspirovaná adrenalinem a vzrušením ze živého rockového koncertu. Její výrobce Christopher Bailey totiž miluje muziku a rozhodnul se vytvořit pro podobně smýšlející muže jedinečný zážitek, který jim má dodat novou energii a patřičné sebevědomí pravého rockera. 

Jaké ingredience zvolit pro vůni představující atmosféru živého koncertu?  Abych řekla pravdu, jediné co mě napadá je pach lidského potu a nějaké rozlité alkoholické nápoje. Ihned jsem si tedy našla složení parfému Brit Rhythm a dozvěděla jsem se, že obsahuje:

Hlava: kardamom, jalovec, bazalka, verbena
Srdce: pačuli, kůže, styrač
Základ: cedr, kadidlo, fazole Tonka

Nevím, jestli je běžné se k takovýmto esencím dostat na rockovém koncertu, ale pokud je to pokus jak navodit energizující atmosféru, tak to není úplně špatná volba esencí. Jak podle složení vidíte, jedná se o velice intenzivní kořeněnou vůni, která vám zpočátku přinese osvěžení v podobě verbeny a čerstvé bazalky, které se začne postupně prolínat s živočišnými tóny kůže, exotického pačuli a výraznými notami kadidla.

Kolem vůně Burberry Brit Rhythm byla vytvořena velká reklamní kampaň, v jejímž čele stál britský George Barnett. Společnost Burberry také v rámci propagace této rockové vůně zajistila dokonce tři živé koncerty v Londýně, New Yorku a Singapuru, což opravdu není u propagace parfému zvyklé. 
muzikant

Pánský parfém Burberry Brit Rhythm má jistě velmi dobře nakročeno – propracovaná reklamní kampaň, moderní flakon a výrazné kořenité aroma, které vás zvedne ze židle. Brit Rhythm je zkrátka vůně plná sebevědomí a energie. Boří zaběhnuté koleje a je velice odvážná. Vytvořit atmosféru živého koncertu a nadšeného davu jistě není zrovna nic jednoduchého…jaké ingredience byste pro zhotovení pravé rockové vůně zvolili vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat