Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 30. září 2013

Vůně pro nadcházející podzim



Venkovní teplota vzduchu se neustále ochlazuje a je načase vyměnit letní odlehčené vůně za příjemně hřejivé parfémy, které nám skvěle doladí romantickou atmosféru podzimu. V následujícím článku se můžete nechat inspirovat dámskými i pánskými parfémy, které v sobě obsahují okouzlující ingredience, které jsou pro podzim jako stvořené. Naleznete mezi nimi esence z hrušek, švestek, brusinek, čaje nebo citrónu.

Lancome La Vie Est Belle
Tento jedinečný parfém byl navržen tak, aby vám okamžitě vykouzlil úsměv na rtech. Bohatá a zároveň velmi jednoduchá kompozice vůně La Vie Est Belle přinese do vašeho života nový příběh. Tváří parfému se stala úspěšná americká herečka Julia Roberts. Dámská vůně Lancome La Vie Est Belle symbolizuje volbu žít svůj život podle sebe a naplnit ho tak krásou. Parfém v sobě skrývá vyváženou kombinaci krásy, síly a trvanlivosti. Originální flakon vůně La Vie Est Belle znázorňuje úsměv vybroušený do skla a perleťová stuha kolem jeho hrdla představuje vlající křídla, které evokují svobodu a nadhled.

Givenchy Ange ou Démon Le Secret
Tato lehčí a svěžejší verze původního oblíbeného parfému Ange ou Démon je díky citrónu a zelenému čaji
vhodná na teplejší dny. Vyzkoušejte luxusní parfém, který je stejně tajemný jako jeho nositelka a stane se vaší druhou kůží. Nechte skrytá svá tajemství a ukažte jen to, co sama chcete. Nechte vůni rozvinout a proměňte se z anděla v ďáblici.

Parfém Chloé Love je romantická a křehká vůně, inspirována nejniternějšími pocity ženy. Manifestuje oslavu spontánní ženskosti a jedinečné krásy. Sofistikovaná vůně Love v sobě ukrývá mistrně navržené ingredience. V hlavě se mísí květ pomerančovníku s jemným nádechem růžového pepře, jenž dodává vůni zajímavý náboj. V elegantním srdci vůně se rozzáří kosatec a heliotrop. Dále se zde jedinečným způsobem prolínají tóny sladké vanilky, hyacintu a
delikátní mandle. V šarmantním základu vůně se proplétá pižmo spolu s pudrovými notami a rýžovým práškem. Tento exkluzivní dámský parfém od Chloé se perfektně hodí i pro nošení do společnosti.

Specifické vonné esence ze švestky, jablka a citrusů podtrhnou jedinečnou osobnost každého muže. Zemitost a sexappeal dodávají tomuto parfému výtažky z vanilky, vzácných dřevin a mechu. Netradiční olivovník ve spojení s pelargonií a bergamotem jsou jen výraznou tečkou na závěr.
 
Paco Rabanne 1 Million
Toaletní voda Paco Rabanne 1 Million představuje životní putování úspěšného a ctižádostivého muže, který přesně ví, co od života žádá a na jehož konci je vytoužený a naplňovaný životní cíl. Na počátku své cesty míjí různá zákoutí plná životních strastí a slastí provoněná esencemi grapefruitu,
červeného pomeranče a povzbuzující máty.

úterý 24. září 2013

Cacharel Amor Amor Absolu

Máte rádi zamilované vůně, které zosobňují lásku, vášeň a pokušení? Potom vás zajisté musela v parfumériích nadchnout dámská vůně Cacharel Amor Amor Absolu, která má nejen krásný romantický obal, ale také krásně voní. Dle mého názoru je vůně příjemně sladká, což zajišťují takové ingredience jako je grapefruit a oblíbená sladká vůně ananasu. Hlavní esencí, která tvoří celý základ vůně, je delikátní pralinka, která umocňuje vzrušující efekt parfému. O této magické vůni se více dozvíte v následujícím článku:

Cacharel Amor Amor Absolu je velice intenzivní až ohnivá dámská vůně, která navazuje na svoji předchůdkyni s názvem Amor Amor. Parfém jakoby znovu objevoval svoji symboliku a znamení růže. Tato zářivá a stylová vůně symbolizuje tajemství absolutní lásky. Parfém vypráví příběh o romantické zamilovanosti mladých čistých lidí. Vůně své nositelce evokuje nevinné snění a neodolatelnou vlnu touhy. 
 
První věc, která se vám po přivonění k parfému vybaví je jeho široká paleta a neodolatelná přitažlivost. VůněCacharel Amor Amor Absolu je vhodná pro všechny zamilované ženy, které jsou upřímné ke svému já.
se otevírá osvěžujícími akordy citrusů, které jsou doplněny sladkým aromatem černého rybízu. V květinovém srdci se ukrývají hedvábné esence jasmínu, hravé konvalinky a frangipani. Základem parfému prostupují tóny vzrušující vanilky, hřejivého santalového dřeva, benzoinu a delikátně sladké pralinky. Červený flakon vůně je zdobený stříbrnou růží a symbolizuje žár touhy a lásky.

Vůně Cacharel Amor Amor Absolu je vhodná pro všechny zamilované ženy, které jsou upřímné ke svému já.


neděle 15. září 2013

Nová tvář pánského parfému Dior Homme



Francouzská módní společnost Dior se rozhodla pro zajímavý marketingový tah a svému populárnímu pánskému parfému Dior Homme vybrala novou mužskou tvář. Doposud tuto roli zastával americký herec Jude Law, pro novou kampaň však dostal příležitost známý přitažlivý angličan Robert Pattinson, který je v současnosti považován za jednoho z nejpřitažlivějších můžu planety. 

I když tento lehce kořenito-bergamotový mentolový parfém nepatří zrovna mezi nejstarší vůně od Diora, dalo by se říci, že od svého uvedení na trh v roce 2005 ihned zaujal muže po celém světě a díky vysoké prodejnosti se tak vyšplhal na přední příčky neoblíbenějších pánských parfémů. Díky tomu je to nejznámější pánský parfém od značky Dior. 

Nová reklamní kampaň přestavuje krátký skoro dvouminutový film, který Dior uvedl větou: Žij svobodně, rychle a naplno. Snímek natočil francouzskéý režisér Romaina Gavrase, ve spolupráci s německým výtvarníkem Hedi Xandtem. Tato neuvěřitelně vzrušující a osobitá reklama se nese v duchu nečekaných milostných dobrodružství, lásky, nespoutanosti, magických okamžiků a nekonečné svobody v městě New Yorku. Černobílý klasický snímek má své neobyčejné kouzlo a propojení charismatického parfému v kombinaci s mladým hercem, který se proslavil především svojí rolí upíra je opravdu skvělá volba. 

Možná jste již také zaregistrovali, že oprašováním svých starých dobrých parfémů se nezabývá tentokrát
pouze Dior, ale již před časem se k podobnému kroku uchýlila i společnost Chanel. Pro reklamní spot k parfému No.5 tentokrát zvolili jednoduchý monolog v podání herce Brada Pitta - a to i v případě, že se jedná o parfém pro ženy. Která reklama je ovšem efektivnější musíte posoudit sami.


pátek 6. září 2013

Originální vůně od Katy Perry



Katy Perry je populární americká zpěvačka, která v roce 2008 obsadila všechny první pozice světových hitparád svým songem I kissed a girl. Od té doby zažívá jeden úspěch za druhým a patří k nejposlouchanějším současným světovým zpěvačkám. Zpěvačka Katy Perry je známá extravagantním oblékáním a velice osobitým přístupem k životu. 

Svoji kreativitu se rozhodla uplatnit nejen ve světě hudby, ale také ve světě vůní. Pro své fanoušky tak pod záštitou společnosti Coty, navrhla exkluzivní dámské parfémy, které zaznamenaly obrovský úspěch nejen u jejich posluchaček, ale také u všech žen, které rády zkoušejí nové a zajímavé vůně. 

Parfémy od Katy Perry jsou stejně originální jako ona sama. Podle jejích vlastních slov dala do vůní i kus svého já a necítí se tak být na rozdíl od ostatních celebrit pouze tváří parfémů.

Prví dámský parfém od Katy Perry se jmenuje Purr by Katy Perry a je inspirován kočkami, které zpěvačka od svého dětství zbožňuje. Na první pohled vás ihned zaujme i fialový flakon vůně, který je ve tvaru kočičí postavy. Uzávěr flakonu tvoří kočičí hlava, která a má místo očí třpytivé drahokamy. Pro propagaci parfému se zpěvačka rozhodla nafotit lehce provokativní snímky, na kterých pózuje jako dravá kočka ve fialové latexové kombinéze. 
Vůně Katy Perry Purr je velice svůdná a plná vášně. Otevírá se svěží kombinací vůní broskve, jablka, gardénie a bambusu. Postupně přechází do jemných květinových tónů, které tvoří jasmín, růže a frézie. Smyslnost parfému Purr dodává jeho dřevitý základ, který je zahalen do opojné vanilky a doplněn podmanivou vůní kokosu.
Druhou vůní od Katy Pery je dámský parfém Katy Perry Meow, který je spíše něžný a intimní. Otevírá se
svěže lahodnými ovocnými tóny. Můžeme zde najít sladkou mandarinku a jemnou hrušku. Už zpočátku se tyto akcenty snoubí s květinově sladkými akcenty aroma jasmínu a gardénie. Postupně se parfém rozvoní do koncertu květin, kterým však dominuje esence medu. Vůně Meow je inspirována kočičí krásou a přítulností. Je pro ženy, které v sobě ukrývají vlastnosti kočky, ale zároveň jsou dokonale lidsky krásné a přitažlivé.