Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 28. února 2013

Limitovaná zářivá vůně - Armani Acqua di Gioia Satin



Legendární dámská vůně Acqua di Gioia se během let stala tolik oblíbenou, že se Giorgio Armani rozhodl připravit pro její milovníky novou limitovanou edici tohoto jedinečného parfému- Acqua di Gioia Satin. Vůně je více smyslná, hlubší a tajemnější. Navíc je obohacena o další zajímavé složky, které nejen že umocňují magicky nespoutané aroma tolik známé a populární vůně, ale tento nový parfém ještě jako bonus navíc zanechá na vaší pokožce zářivou perleťovou stopu. Flakon vůně Acqua di Gioia Satin zůstává ve stejném tvaru, přičemž tekutina v něm má nový, duhový zeleno-modrý odstín. Vůně byla uvedena na trh v roce 2012.

Hlava vůně Acqua di Gioia Satin se skládá z osvěžujícího mojita, šťavnatého citronu amalfi a drobných lístků máty zasypaných vzrušujícím cukrem. V srdci se nacházejí esence jasmínu a akordy pikantního růžového pepře. Dynamické vodní tóny vás zahalí do jedinečné aury nové energie a pročistí vaši mysl. Půvabně rozkvetlá pivoňka pohladí vaši duši a něžně vás obejme. Úchvatnou tečku na závěr celé kompozice dotváří podmanivé cedrové dřevo a smyslné labdanum. Nápad s perleťovou stopou, kterou vůně po sobě na kůži zanechává, dokonale posunuje myšlenku parfému, který se tímto stává nejen excelentní vůní, kterou lze zachytit pouze čichem, ale její kouzlo a smyslnost je nyní viditelné i zrakem. Tímto známý parfém dostal zcela nový rozměr, který je mezi parfémy výjimečný.

Nová inovativní vůně Acqua di Gioia Satin navazuje na příběh léta odehrávajícího se uprostřed mořských příbojů na ostrově Pantelleria, kde Armani rád trávil svoji dovolenou. Parfém symbolizuje ducha svobodné přírody, sílu ženy, odvahu, mrazící vzrušení a nespoutanost. Žena, která vůni Acqua di Gioia Satin používá, miluje život a chce si jej vychutnávat plnými doušky. Zároveň má romantickou duši a smysl pro krásu. Parfém skvěle doplní všechny přirozené ženy, které si na nic nehrají a žijí opravdově teď a tady. Okouzlující esence parfému zklidní vaši mysl a připomenou vám, jak důležité je uprostřed dnešního uspěchaného světa žít alespoň na chvíli v dokonalém spojení s matkou přírodou a užívat si jejích darů. 

Poselství legendární vůně Acqua di Gioia i limitované novinky Acqua di Gioia Satin je skutečně výjimečné a nesmrtelné. Vůně díku své nadčasovosti dokážou uchvátit a okouzlit ženy navzdory aktuálním módním trendům nebo době. Za úspěchem vůní pravděpodobně stojí Armaniho cit pro důmyslnost, preciznost a vrozená empatie.

pondělí 18. února 2013

Novinky jara 2013



Inspirujte se čerstvými novinkami roku 2013, mezi kterými vás zajisté zaujme okouzlující jarní vůně Van Cleef & Arpels Féerie Spring Blossom, která evokuje poletující motýly, kvetoucí stromy a něžnou romantiku. Parfém v sobě ukrývá lesní maliny, fazolky tonka, rozkvetlou magnólii a opojné esence skvostné pivoňky. Vůně je ideální pro romantické ženy, které věří v opravdovou a čistou lásku.

Novinkou jara 2013 je také exkluzivní vůně od Roberta Cavalliho s názvem Just Cavalli. Parfém je speciálně navržen pro sexy ženy, které rády provokují a chtějí si užívat života plnými doušky. Tuhle neobyčejně svůdnou vůni není možné ignorovat a její svůdné aroma nenechá žádného muže klidným. Žena, která používá parfém Just Cavalli, se nebojí být sama sebou, ráda se baví vzrušením z lovu a je průkopnická. Vůně se skládá z magických květů pomerančovníku, tahitského tiaré a podmanivých tónů palisandrového dřeva.

 Další zajímavé novinky mezi vůněmi najdete zde:

pondělí 11. února 2013

Kdo je Thierry Mugler?



Thierry Mugler je světoznámý módní návrhář, který svůj první model šatů navrhnul již ve svých 14 letech. V roce 1971 představil světu svoji první módní kolekci, která odstartovala jeho velký úspěch v módním průmyslu. Tvorba Thierry Muglera je originální, hravá a nápaditá. Jeho parfémy jsou jedinečné svým tvarem flakonů a bezpochyby patří ke špičce parfémářského umění. Thierry Mugler vkládá do svého každého díla originalitu a nadčasovost. 

Mezi nejznámější a nejoblíbenější parfém Thierry Muglera patří dámská vůně Angel, která je 
je jedinečná svým okouzlujícím aroma, které představuje snovou krásu orient. Tento kultovní parfém spatřil světlo světa již v roce 1992 a od té zdoby se stal celosvětově oblíbeným. Desing flakonu připomíná hvězdnou noční oblohu za jiskřivých vlahých letních večerů. Thierry Mugler Angel je andělská hvězda, která rozzáří kteroukoliv ženu. Vychutnejte si do sytosti pocit nekonečna!

neděle 3. února 2013

Guerlain Idylle



Dámská vůně Guerlain Idylle je speciálně navržená pro ženu, jenž sní o lásce, která má trvání jeden den anebo je navždy. Parfém Idylle symbolizuje všechny mladé ženy toužící po opravdové romantice a čisté lásce projevující se příjemným chvěním po těle. Svůdné esence vůně okouzlí všechny vaše smysly a zaujmou vaše okolí. S dámskou vůní  Idylle od Guerlain si bude každá žena připadat jako princezna z pohádky, které se plní její sen o lásce. Parfém vás také zaujme svým originálním flakonem ve tvaru zlaté kapky, který navrhl známý francouzský designér Ora-Ita. 


Hlava vůně Guerlain Idylle se skládá z opojných tónů rozkvetlé frézie a jedinečného šeříku. Srdcem vůně prostupují esence svůdné růže. Základ vůně je tvořený hravou konvalinkou a smyslnou pivoňkou.



Kategorie: květinová
Sluší ženám: romantická
Rok vydání: 2009
Složení:
Hlava: frézie, šeřík
Srdce: růže
Základ: konvalinka, pivoňka