Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 6. prosince 2013

Tipy na parfémy za nízké ceny



Rozhodli jste se na Vánoce pořídit svým členům rodiny parfémy, ale bojíte se, že by vás to přišlo moc draho? Je pravda, že ty nejluxusnější parfémy od značek jako je Dior nebo Chanel opravdu nejsou zrovna nejlevnější…Často jsem se ale setkala i s názorem, že někdo drahé parfémy nenosí z toho důvodu, že mu zkrátka nevoní… 

I když já mám s drahými parfémy většinou ty nejlepší zkušenosti, je pravda, že mě občas nadchnou i levnější vůně, které jdou snadno sehnat v každé větší drogerii. Pokud tedy hledáte tipy na levější parfémy, u kterých se můžete spolehnout na příjemné nositelné aroma, potom vám mohu doporučit luxusní ale zároveň cenově dostupné vůně od Davida Beckhama, mezi kterými stoprocentně vyberete tu pravou vůni jak pro muže, tak i pro elegantní ženu. Neotřelé a dobře nositelné aroma si také uchovávají levné dámské parfémy od Christiny Aguilery, které působí velice smyslně a často mají velice dlouhodobou výdrž. Ze své vlastní zkušenosti mohu doporučit např. vůni Inspire.

Mezi oblíbené parfémy za nízkou cenu také patří vůně od značky Playboy. Určitě se vám při nich vybaví důvěrně známé reklamy z televize, díky kterým se nám všem zapsali do podvědomí. Já osobně spíš hodnotím pánské vůně od Playboye za ty povedenější než vůně pro ženy. 


Dlouholetou stálicí mezi levnými parfémy je Naomi Campbell, na kterou narazíte snad v každé drogerii, někomu tyto parfémy vyhovují někomu ne. Ale dají se mezi širokým portfoliem této značky najít docela zajímavé kousky.

Zmínit bych ještě chtěla značku Mexx, která v poslední době výrazně boduje svými reklamními kampaněmi s Jamesem Bluntem. Novější kousky jako např. Mexx Pure for Woman nebo Mex Pure for Man mohou být skvělým dárkem pod stromečkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat