Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 30. září 2013

Vůně pro nadcházející podzim



Venkovní teplota vzduchu se neustále ochlazuje a je načase vyměnit letní odlehčené vůně za příjemně hřejivé parfémy, které nám skvěle doladí romantickou atmosféru podzimu. V následujícím článku se můžete nechat inspirovat dámskými i pánskými parfémy, které v sobě obsahují okouzlující ingredience, které jsou pro podzim jako stvořené. Naleznete mezi nimi esence z hrušek, švestek, brusinek, čaje nebo citrónu.

Lancome La Vie Est Belle
Tento jedinečný parfém byl navržen tak, aby vám okamžitě vykouzlil úsměv na rtech. Bohatá a zároveň velmi jednoduchá kompozice vůně La Vie Est Belle přinese do vašeho života nový příběh. Tváří parfému se stala úspěšná americká herečka Julia Roberts. Dámská vůně Lancome La Vie Est Belle symbolizuje volbu žít svůj život podle sebe a naplnit ho tak krásou. Parfém v sobě skrývá vyváženou kombinaci krásy, síly a trvanlivosti. Originální flakon vůně La Vie Est Belle znázorňuje úsměv vybroušený do skla a perleťová stuha kolem jeho hrdla představuje vlající křídla, které evokují svobodu a nadhled.

Givenchy Ange ou Démon Le Secret
Tato lehčí a svěžejší verze původního oblíbeného parfému Ange ou Démon je díky citrónu a zelenému čaji
vhodná na teplejší dny. Vyzkoušejte luxusní parfém, který je stejně tajemný jako jeho nositelka a stane se vaší druhou kůží. Nechte skrytá svá tajemství a ukažte jen to, co sama chcete. Nechte vůni rozvinout a proměňte se z anděla v ďáblici.

Parfém Chloé Love je romantická a křehká vůně, inspirována nejniternějšími pocity ženy. Manifestuje oslavu spontánní ženskosti a jedinečné krásy. Sofistikovaná vůně Love v sobě ukrývá mistrně navržené ingredience. V hlavě se mísí květ pomerančovníku s jemným nádechem růžového pepře, jenž dodává vůni zajímavý náboj. V elegantním srdci vůně se rozzáří kosatec a heliotrop. Dále se zde jedinečným způsobem prolínají tóny sladké vanilky, hyacintu a
delikátní mandle. V šarmantním základu vůně se proplétá pižmo spolu s pudrovými notami a rýžovým práškem. Tento exkluzivní dámský parfém od Chloé se perfektně hodí i pro nošení do společnosti.

Specifické vonné esence ze švestky, jablka a citrusů podtrhnou jedinečnou osobnost každého muže. Zemitost a sexappeal dodávají tomuto parfému výtažky z vanilky, vzácných dřevin a mechu. Netradiční olivovník ve spojení s pelargonií a bergamotem jsou jen výraznou tečkou na závěr.
 
Paco Rabanne 1 Million
Toaletní voda Paco Rabanne 1 Million představuje životní putování úspěšného a ctižádostivého muže, který přesně ví, co od života žádá a na jehož konci je vytoužený a naplňovaný životní cíl. Na počátku své cesty míjí různá zákoutí plná životních strastí a slastí provoněná esencemi grapefruitu,
červeného pomeranče a povzbuzující máty.

1 komentář: