Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 24. září 2013

Cacharel Amor Amor Absolu

Máte rádi zamilované vůně, které zosobňují lásku, vášeň a pokušení? Potom vás zajisté musela v parfumériích nadchnout dámská vůně Cacharel Amor Amor Absolu, která má nejen krásný romantický obal, ale také krásně voní. Dle mého názoru je vůně příjemně sladká, což zajišťují takové ingredience jako je grapefruit a oblíbená sladká vůně ananasu. Hlavní esencí, která tvoří celý základ vůně, je delikátní pralinka, která umocňuje vzrušující efekt parfému. O této magické vůni se více dozvíte v následujícím článku:

Cacharel Amor Amor Absolu je velice intenzivní až ohnivá dámská vůně, která navazuje na svoji předchůdkyni s názvem Amor Amor. Parfém jakoby znovu objevoval svoji symboliku a znamení růže. Tato zářivá a stylová vůně symbolizuje tajemství absolutní lásky. Parfém vypráví příběh o romantické zamilovanosti mladých čistých lidí. Vůně své nositelce evokuje nevinné snění a neodolatelnou vlnu touhy. 
 
První věc, která se vám po přivonění k parfému vybaví je jeho široká paleta a neodolatelná přitažlivost. VůněCacharel Amor Amor Absolu je vhodná pro všechny zamilované ženy, které jsou upřímné ke svému já.
se otevírá osvěžujícími akordy citrusů, které jsou doplněny sladkým aromatem černého rybízu. V květinovém srdci se ukrývají hedvábné esence jasmínu, hravé konvalinky a frangipani. Základem parfému prostupují tóny vzrušující vanilky, hřejivého santalového dřeva, benzoinu a delikátně sladké pralinky. Červený flakon vůně je zdobený stříbrnou růží a symbolizuje žár touhy a lásky.

Vůně Cacharel Amor Amor Absolu je vhodná pro všechny zamilované ženy, které jsou upřímné ke svému já.


1 komentář:

  1. voni krasne, ale mam ted parfému uz dost :/ leda ze bych rekla jeziskovi

    OdpovědětVymazat