Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 28. května 2013

Něco pro milovníky pomerančů!



Máte rádi vůni čerstvých šťavnatých pomerančů? Potom zajisté znáte skvělé parfémy řady Boss Orange, které jsou sladkou vůní pomerančů doslova naplněné až k prasknutí! Jedná se převážně o letní parfémy, které svým smyslným a velice pozitivním aroma, dokážou vykouzlit úsměv na tváři a zpestřit vám den.

Hugo Boss Boss Orange
Hugo Boss Boss Orange je ovocně-květinová vůně je určená pro ženy, které touží po svěžesti a čistotě mysli. Vstupte do světa květin a nechte se unášet ovocnými melodiemi. Načerpejte pozitivní energii z kombinace svěžesti a elegance. Jemný základ vzácného dřeva a sladké vanilky se skvěle doplňuje s jiskřivými tóny květu pomeranče a šťavnatého jablka. Odvažte se být svá. Vystupte z davu a zaujměte vůní sebevědomí.

Hugo Boss Boss Orange Sunset
Výrazná ženská vůně navodí pocity končícího se dne, kdy slunce zapadá za obzor. V té chvíli se všechno zklidní. I žena Hugo Boss se zklidní, ale jen na chvíli. Svěžest nadcházející noci plně vystihuje výjimečné složení parfému. Lehká vůně pomerančových květů spolu s konejšivými tóny sladké vanilky a santalového dřeva. To vše protíná výrazná granadilla a dodává tak parfému Boss Orange Sunset náboj tajemna.


Hugo Boss Boss Orange Celebration of Happiness
Dámská vůně Hugo Boss Boss Orange Celebration of Happiness oslavuje pocity štěstí a zároveň perfektně vystihuje propojení svůdnosti a kreativity moderní a optimistické ženy. Nositelka parfému Boss Orange Celebration of Happiness v sobě ukrývá neobyčejné charisma a spontánně se raduje ze všeho, co právě podniká. Tváří této příjemné a pozitivní dámské vůně Hugo Boss Boss Orange Celebration of Happiness se stala půvabná britská herečka Sienna Miller.


 Podlední novinkou mezi pomerančovými vůněmi od Hugo Bosse je pánská vůně Boss Orange Man Feel Good Summer, která je určena pro muže optimistu, který miluje léto a nečekané zážitky. Pronikavá a přitom přirozená vůně se zpočátku otevírá tóny zeleného jablka po kterém nastupuje akvatické srdce. Tato vůně je esencí veselého a uvolněného muže, který následuje vlastní styl a zůstává věrný tomu kým je, v každém detailu.



1 komentář:

  1. Tyto parfémy od Hugo Bosse jsou vážně skvělé, sama jeden používám a to Boss Orange. S vůní jsem spokojená, nosím ji hlavně v létě a můžu všem doporučit. Pokud máte rádi citrusy, tak tohle se vám bude určitě líbit.

    OdpovědětVymazat