Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 20. května 2013

Gucci Guilty Black



Pánská a dámská vůně Gucci Guilty Black je dokonalým ztělesněním pravého požitku a neřesti. Vůně jsou určené pro lidi, kteří hledají vzrušení a rádi se nechávají zlákat neřestmi přinášejícími požitek. 


Vůně navazují na předchozí známé esence Gucci Guilty a Gucci Guilty Intense, prohlášené za vůně svůdnosti 21. století. Tyto výrazné vůně oceňovaná na celém světě, umožnily mladým mužům a ženám objevit novou formu provokace, která je absolutně návyková. S touto novou temnou a záhadnou dvojicí vůní Gucci Guilty Black se příběh stává ještě poutavější, nabírá více vášně a má svůdnější rozměr.

Milovníci vůní Guilty Black projevují svoje vzrušující vlastnosti- o samotě jsou přitažliví, spolu jsou nezkrotní. Nebojácní v projevování své vášně, lehce drzí a nepředvídatelní. Vždy jsou připraveni na horké střetnutí. Jejich přitažlivost je instinktivní-jdou tam, kde cítí nebezpečí a přítomnost toho druhého. 

Gucci Guilty Black Pour Femme je intenzivní orientálně-květinová vůně, která je plná horoucí červené smyslnosti. Vůně se dožaduje pozornosti jiskřivým akordem šťavnatých červených bobulí a drzou dávkou růžového koření. Srdce vůně v sobě spojuje lahodnost malin a broskve s výrazně ženskými tóny fialky. V základu vůně se ukrývá exotické pačuli, které bývá charakteristickým prvkem vůní Gucci. Dohromady s jantarem vytváří jistou návykovou touhu a předzvěst hluboké ženskosti.

Gucci Guilty Black Pour Homme je vitálně zelená fougerová vůně, jejíž dynamika vysílá signály svůdnosti. Vůně očaruje vaše smysly explozí příjemně svěžího koriandru a povzbuzující levandule. Prostřední tóny jsou pravou oslavou vášně a sebejisté mužnosti. Květ pomerančovníku působí podobně jako afrodiziakum. Vzrušující neroli se půvabně snoubí se sytými zelenými tóny. Základem vůně prostupuje exotické pačuli v kombinaci s okázalým cedrem, který dodává celé kompozici intenzitu. 



1 komentář:

  1. Opravdu velice zajímavé.

    http://minihry007.cz/index.php?a=249

    OdpovědětVymazat