Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 28. prosince 2012

Vůně pro slavnostní příležitosti



Konec roku je spojený nejen s tradičními rodinnými oslavami, ale také v tento čas probíhá velké množství večírků, velkolepých párty nebo slavnostních akcí. Pro takovéto příležitosti je vhodné používat výraznější kořenité parfémy s orientálním nádechem, které vzbudí pozornost vašeho okolí a vám dodají patřičnou dávku sebevědomí. Vhodně vybraná slavnostní vůně perfektně doplní večerní róbu a zdůrazní váš osobitý šarm.

Skvělá dámská vůně pro večerní nošení, která vás zajisté nikdy nezklame, je dnes již téměř legendární Armani Code Woman. Tento svůdný parfém v sobě ukrývá tajemství a mystiku. Dokonale podtrhuje eleganci a smyslnost své nositelky. Jedinečná kombinace hřejivého zázvoru a pomerančového květu spolu se santalovým dřevem a medem, vytváří magické a vzrušující aroma. S dámskou vůní Code Woman od Armaniho se stanete zářivou ikonou každé společenské akce nebo večírku.

Další skvělou vůní pro slavnostní příležitosti je velmi oblíbená Calvin Klein Euphoria, která je výjimečná svým svěžím a zároveň podmanivě smyslným aroma. Parfém se skládá z esencí sladkého granátového jablka, zelených tónů a okvětních plátků půvabné orchideje s křehkým lotosem. Smetanové tóny spolu s drahocenným pižmem a hravou fialkou vytvářejí okouzlující základ vůně. Svůdný orientální parfém Calvin Klein Euphoria vás perfektně doplní během dne i při slavnostních příležitostech.

Jednou z nejoblíbenějších pánských vůní pro výjimečné a slavnostní chvíle je bezesporu dřevitý parfém Hugo Boss Boss Bottled Night, který podtrhuje smyslnost a svůdnost každého muže. Svrchní tóny parfému jsou tvořeny esencemi břízy. Podmanivým srdcem prostupují noty charismatického kardamonu. Jedinečnou tečku na závěr parfému dokresluje hřejivé dřevo a čisté pižmo. Slavnostní vůně Boss Bottled Night od značky Hugo Boss je určena pro muže, kteří milují výzvy a nic je nezastaví v cestě vpřed.

1 komentář: