Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 28. října 2012

Znáte Harakuju Lovers?



Možná jste už v parfumérii narazili na velmi nevšední vůně ve flakonech s designem malých teenagerek. Nejsou to však vůně pro žádné malé holčičky, ale jsou určené pro všechny mladé ženy s mladistvým a nespoutaným duchem. Za vznikem těchto originálních parfémů Harakuju Lovers nestojí nikdo jiný, než lehce výstřední, nápaditá a provokativní popová zpěvačka Gwen Stefani. 

Samotný název parfémů je inspirovaný městem Tokio a jeho slavnou stanicí Harakuju. Zde se každou neděli scházejí mladí lidé oblečení do různých módních stylů a baví se. Harajaku Girls jsou ale také známé tanečnice samotné Gwen Stefani, které jste mohli vidět nejen na jejích vystoupeních, ale také v několika jejích klipech. Jednotlivé postavičky se jmenují Love, Lil Angel, Music, Baby a G. 

Kolekce vůní vyšly v několika edicích: zimní, letní kolekce a nová kolekce s názvem Wicked Style.
Kolekce parfémů je velmi oblíbená a získala i několik cen, jako například The Fragrance Founadtion 2009 FiFi Awards“. Cenu tato linie vyhrála také v kategorii „Nejlepší design dámské vůně“, kde se umístila společně s vůní Jean Paul Gaultier – Ma Dame.

3 komentáře:

  1. Nedávno jsem si koupila Harakuju Lovers Love a je skvělá, doporučuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde jsi ji sehnala? Já bych to taky chtěla vyzkoušet

      Vymazat
    2. http://www.parfums.cz/gwen-stefani/gwen-stefani-harajuku-lovers-love-30-ml-toaletni-voda/

      Vymazat