Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 5. října 2012

Parfém na míru - obecně o parfémech

Parfém – už jen samotné tohle slovo dokáže vyvolat v mysli představu luxusu, dokonalosti a svůdnosti. V dnešní době si většina žen již nedokáže představit svůj život bez parfému. To samé by se v poslední době dalo říci i o mužích – mnoho z nich už se také netají s tím, že se parfémy staly běžnou součástí jejich života. Všichni však hledáme takový, který  by podtrhl naši osobnost a někdy i rádi v tomto směru experimentujeme.

V současnosti je nabídka parfémů opravdu velká a mezi vůněmi si vybere skutečně každý. Mezi nejoblíbenější značky parfémů patří například Hugo Boss, Calvin Klein, Lancome, Bvlgari. Gucci, Dior, Armani nebo Versace.

Špičkou mezi dámskými vůněmi od oblíbené značky Calvin Klein jsou parfémy Eternity, Euphoria a CK In2U. Eternity představuje kytici jemných rostlin smíchaných s vůněmi lesa. Euphoria je velmi sladká, orientálně květinová vůně. Dalšími skvělými vůněmi jsou Obsession, Escape či Contradiction.

Oblíbenými vůněmi jsou v této kategorii CK Free a Eternity for Men Aqua, která je velmi čistou, osvěžující a sexy vůní působící velmi přitažlivě na druhé pohlaví. Pánské vůně jsou většinou vyráběny jako protějšky k vůním dámským.

Nejprodávanější vůní pro muže od Hugo Boss je Boss NO.6. Tato vůně je velmi výrazná a hodí se pro sebevědomé muže, kteří vědí, co chtějí. Hlava vůně se skládá z citrusových plodů, jablka, skořice a bergamotu, poté se rozvine vůně hřebíčku, geránia a mechových tónů. Základem parfému je cedr, santalové a olivové dřevo a vetiver. Další populární pánskou vůní je například Baldessarini Ambré, nebo No.1

Hugo Boss se sice primárně zaměřuje na muže, ale samozřejmě pamatuje i na zástupkyně toho něžnějšího pohlaví. Parfém s názvem Boss Femme je typicky ženská vůně a je jednou z nejsvůdnějších vůní od této značky. Je to vůně květinově-ovocná, která spojuje rafinovanost s moderností. Další úchvatnou vůní pro dámy je Boss Woman, navržena v roce 2000 pro moderní a sebevědomou ženu či vůně Deep Red, Hugo XX, nebo Hugo Boss Orange.
Nabídka v oblasti kosmetiky je dnes opravdu obrovská. Nemusíte se vůbec obávat, že byste nesehnali právě takový kosmetický přípravek, který bude nejlépe vyhovovat vašim nárokům a specifickým požadavkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat