Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 12. února 2010

Vzácné silice v jojobě od Eoné




Vzácné silice v jojobě od firmy Eoné jsou určeny k dalšímu ředění do masážních a sprchovým výrobků značky Eoné. Ovšem použít je také můžete ve velmi malém množství přímo na pokožku jako olejový parfém. Uvedené produkty koupíte vemi výhodně zde.


Jasmín v jojobě


Používá se jako pleťový olej, parfém, do masážního oleje. Jasmín je afrodiziakální, posiluje sebevědomí, pomáhá realizaci plánů. Vyživuje slezinu, ulevuje předmenstruační tenzi i napětí během menstruace. Posiluje činnost srdce a ulevuje svíravému napětí srdečního svalu. Pročišťuje dýchací ústrojí i kůži, pomáhá při porodu.
Recenze: Velmi jemná, ušlechtilá, bílá a tak akorát sladká vůně jasmínu. Pakliže máte dost již onoho syntetického, tento vám mohu jen doporučit...



Neroli v jojobě


Vzácná silice z květů pomerančovníku čistí myšlenky, je výtečná pro zklidnění spánku, pro nalezení ztracené rovnováhy. Používá se jako pomoc od jemného neklidu, nervozity, přes nervové přetížení až po stavy schizofrenie. Povzbuzuje trávení, ulevuje nadýmání, posiluje srdeční činnost. Pro svoji vůni je velmi oblíbený u dětí. Používá se také jako olejový parfém. Afrodisiakum.
Recenze: Nádherná, velmi povzbuzující a citrusově jemně trpká vůně opravdového neroli.




Růže v jojobě


Růže je královnou mezi oleji. Podporuje ženskost, citovost, plodnost. Hojí i hluboké rány na citové a fyzické úrovni. Posiluje a harmonizuje srdce, slezinu, čistí játra. Je účinná při zánětech očních spojivek, při teplotě, při nespavosti a bolestech hlavy.
Recenze: Nádherná, plná vůně růžových plátků. Žádná syntetika, žádné tóny navíc, jen a jen ušlechtilá, lehce temná vůně královny květin...





Kadidlovník v jojobě


Uklidňující olej s příznivými účinky na dýchání, je prospěšný při nachlazení a onemocněních dýchacích cest. Regeneruje zralou pleť. Pro jeho schopnost uklidňovat a propojovat materiálno s duchovnem se odedávna používá při meditacích. Není vhodný pro těhotné ženy.
Recenze: Kořeněná, pronikavá vůně s lehce kouřovými tóny. Doporučuji ženám, které mají rády kořeněné orientálni parfémy, ale hledají něco přírodního.

Žádné komentáře:

Okomentovat