Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 11. června 2009

Kenzo Amour Eau de Toilette Florale


Zasněžené květiny...



Tak a máme tu další variantu Kenza Amour. Tentokrát jsme se dočkali étericky průzračného flakonku, který se ladně a možná i trochu pyšně vypíná do dosud neobjevených květinových výšek. Když říkám výšek, tak skutečně myslím výšek, jelikož novinka od Kenza není žádná prvoplánová "rychlokvaška", která u nosu parfuméra uzrála za pár měsíců poté, co na něj byly kladeny ze strany firmy "voňavé tržní požadavky".
Čeho se tedy dočkáte? Zcela určitě čisté, lehounce květinově sladké vůně, která může připomínat sníh, ale také čerstvou ranní rosu na okenním parapetu posetém něžnými bílými kvítky. Přes svou nespornou čistotu a neskrývanou jemnost je to však vůně omamných bílých květin (zejména gardénie), tudíž nepočítejte s žádnou svěženkou nebo něžnou ovocenkou, ale spíše s poctivou květinově sytou vůni.
Kenzo Florale nebude zřejmě patřit k trhákům parfémového průmyslu, ale zcela jistě potěší ženu, která není romantická za každou cenu a na první pohled, ale jež svého romantického ducha pevně svírá uprostřed mlhavě zasněných černých panenek svých očí.


Podobné vůně: -

Sluší ženám: nostalgická, melancholická

Alegorie vůně: něha

Typ vůně:

květinová


Ostatní atributy:

bílé květiny


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinová

Rok uvedení: 2009

Tvůrce: Daphne Bugey

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: neroli, kardamon, černý rybíz, grapefruit
Srdce: plumérie, gardénie, růže
Základ: bílé pižmo, viržínské dřevo



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


1 komentář: