Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 9. dubna 2009

Parfémy a celebrity



Zajímá vás, čím se voní slavné celebrity, jestli náhodou například nepoužívají stejnou vůni jako vy? Nebo jste pouze zvědaví, jaký parfém používá vaše oblíbená hvězda? Jestliže ano, pojďte spolu se mnou na voňavou hvězdnou procházku...




Používáte nebo máte v oblibě slavný Muglerův Angel? Pak si buďte jisté, že jej spolu s vámi obdivují a používají herečky Kate Hudson a Reneé Zellweger.

Stále krásná a přitažlivá Michelle Pfeiffer se doznala ke své lásce k dámské verzi zajímavé křehké vodní vůně Acqua di Gio...

Herečka Cameron Diaz se kdysi prořekla, že má ráda Clinique Happy.

Sharon Stone je obdivovatelkou nevšedních kompozic firmy Demeter Fragrance Library, která je proslulá tím, že vyrábí a napodobuje nejrůznější všednodenní vůně a někdy i pachy (sníh, koláč, déšť, flambovaný banán apod.). Sharon si oblíbila jejich velmi proslulou Dirt, stejně tak modelka Kate Moss.

Madonna nosí krásný, exotický, ale přesto jemný Folavril od vynikající Annick Goutal.

Další zpěvačka s nezapomenutelným hlasem Whitney Huston a herečka a představitelka role Fibi v Přátelích Lisa Kudrow si obě libují v Bvlgari Pour Femme.

A pak tu máme Angelinu Jolie, která je zkrátka "drsná holka" a používá Bvlgari Black.

Aby toho nebylo málo a abychom zahrnuli i nějakou tu Češku, prozraďme na Evu Herzigovou, že má ráda rovnou šest parfémů. Jsou jimi klasický Chanel No 5, Phylosykos od Diptyque, Narciso Rodrigez For Her, Givenchy L´Interdit, Sa Majesté La Rose Serge Lutense a Ambre Gris od Balmaina. Uvedla to v rozhovoru pro časopis Elle 2009/04.

Chcete ještě jednu Češku? Jestliže vás zajímá také to, co nosila taková skvělá a nezapomenutelná herecká hvězda jako Dana Medřická, tak rovnou napišme, že to byl skoro stejně tak obdivuhodný Lanvin Arpege.

Abychom zůstali ještě u těch starších hereckých hvězd, ještě se zmíním o tom, co nosila Audrey Hepburn, která mimo jiné proslula jako tvář prvního Givenchyho parfémy L´Interdit. Milovala Jean Patou Joy, Balmain Ivoire, Creed Spring Flower, Guerlain Chamade a samozřejmě Givenchy L´Interdit.

Naše sexbomba Hana Mašlíková našla zalíbení v loňském hitu - Chloé.

Kdysi jsem někde v rádiu slyšela, že slavná slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová nosí J´Adore od Diora.

A co taková Sophia Lorenová? Ta se každý den navléká do Ungarovy Divy.

Naposledy se zmiňme ještě o návrhářce Kláře Nademlýnské, která bude mít co se týče vůní zcela určitě vkus. Slavná návrhářka se přiznala, že propadla kouzlu Sun od Jil Sander.


Víte-li ještě o někom slavném a jeho parfému, napište to určitě do komentáře...



Článek napsala Elapela



1 komentář:

  1. Já používám už téměř 10 let Eden od Cacharelu. Je to úžasná vůně. Někomu se líbí, jiní o ní říkají, že je nesnesitelná. Prostě každý má jiný vkus.
    Jitka.

    OdpovědětVymazat