Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 13. února 2009

Lavera Pomeranč - Rakytník



Jestliže máte již dost syntetických vůní, které se ani trochu nepodobají přírodním silicím získávaných z přírody, nebo své tělo chcete kompletně navrátit přírodě, možná je nejvyšší čas přesedlat na toaletní vody ztnačky Lavera, jež o sobě tvrdí, že vyrábí "vonné rostlinné BIO esence sladěné v jedinečné kompozici přírodních vůní, které hýčkají smysly a pozvedají náladu".



Toaletní vody značky Lavera velmi výhodně koupíte zde.


V nabídce této firmy najdete celkem šest toaletních vod:



EdT Mléko a med


"Obejme vás hřejivá vůně oleje z medových pláství s nádechem pomeranče," hlásá popis výrobku. Ovšem žádný med ani mléko zcela jistě nečekejte, spíše se připravte na pořádnou dávku čerstvě vylisované šťávy z pomerančů, která potěší zejména milovnice sladších ovocných vůní.







EdT Verbena - Limetka



"Osvěžující & povzbuzující receptura." Velice svěží vůně citronů a citrusové verbeny, která mi místy připomíná citronová lízátka. Každopádně je to jedna z těch originálnějších ovocně svěžích vůní.







EdT Levandule - Aloe vera


"Levandulová vůně evokuje levandulová pole ve slunečné Provenci." Vskutku příjemná a lehce svěží, i přestože sytá vůně levandule, která naštěstí není tolik nahořklá a dá se nosit. Doporučuji zejména k osvěžení v letním čase.







EdT Divoká růže



"Dodává nejjemnější růžovou vůni jako kvetoucí zahrada plná růží." Nádherná, úžasně sytá, svěží a čerstvá vůně čajových růží, s níž si budete připadat vskutku jako královna květin.






EdT Vanilka - Kokos



"Zahalí vás hřejivá vůně vanilky a sametově jemného kokosu." Velmi milá, poutavě sladká vůně, připomínající mi sladkou kokosově mléčnou náplň kuliček Raffaella.








EdT Pomaranč - Rakytník



"Nechejte se hýčkat ovocně svěží vůní čerstvě zralých pomerančů." Teplá pomerančová vůně s lehce kořenitými tóny.

Žádné komentáře:

Okomentovat