Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 13. února 2009

Lavera Divoká růže



Jestliže máte již dost syntetických vůní, které se ani trochu nepodobají přírodním silicím získávaných z přírody, nebo své tělo chcete kompletně navrátit přírodě, možná je nejvyšší čas přesedlat na toaletní vody ztnačky Lavera, jež o sobě tvrdí, že vyrábí "vonné rostlinné BIO esence sladěné v jedinečné kompozici přírodních vůní, které hýčkají smysly a pozvedají náladu".



Toaletní vody značky Lavera velmi výhodně koupíte zde.


V nabídce této firmy najdete celkem šest toaletních vod:



EdT Mléko a med


"Obejme vás hřejivá vůně oleje z medových pláství s nádechem pomeranče," hlásá popis výrobku. Ovšem žádný med ani mléko zcela jistě nečekejte, spíše se připravte na pořádnou dávku čerstvě vylisované šťávy z pomerančů, která potěší zejména milovnice sladších ovocných vůní.







EdT Verbena - Limetka



"Osvěžující & povzbuzující receptura." Velice svěží vůně citronů a citrusové verbeny, která mi místy připomíná citronová lízátka. Každopádně je to jedna z těch originálnějších ovocně svěžích vůní.







EdT Levandule - Aloe vera


"Levandulová vůně evokuje levandulová pole ve slunečné Provenci." Vskutku příjemná a lehce svěží, i přestože sytá vůně levandule, která naštěstí není tolik nahořklá a dá se nosit. Doporučuji zejména k osvěžení v letním čase.







EdT Divoká růže



"Dodává nejjemnější růžovou vůni jako kvetoucí zahrada plná růží." Nádherná, úžasně sytá, svěží a čerstvá vůně čajových růží, s níž si budete připadat vskutku jako královna květin.






EdT Vanilka - Kokos



"Zahalí vás hřejivá vůně vanilky a sametově jemného kokosu." Velmi milá, poutavě sladká vůně, připomínající mi sladkou kokosově mléčnou náplň kuliček Raffaella.








EdT Pomaranč - Rakytník



"Nechejte se hýčkat ovocně svěží vůní čerstvě zralých pomerančů." Teplá pomerančová vůně s lehce kořenitými tóny.

Žádné komentáře:

Okomentovat