Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 6. ledna 2009

Recenze na přání



Chybí vám zde recenze vašeho oblíbeného parfému či vás zajímá nějaká konkrétní vůně, kterou jste dosud neměli možnost nikde očichat (např. protože se v běžných parfumeriích nevyskytuje)? Pak není nic jednoduššího než mi napsat na e-mail elapela@post.cz a já se pokusím do 3 týdnů daný parfém zrecenzovat. Pakliže to nebude v mých silách (např. jej nikde neseženu), dám vám obratem na váš e-mail vědět.






4 komentáře:

  1. Dobrý den chtěla bych jen vědět jaká je značka parfému z roku 1995 Ell-passo prosím zaco nejrychlejší odpověď. Děkuji předem.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslíte pánský El Paso z roku 1993 od Lomani?

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý večer,můžete mi prosím napsat kde bych mohla sehnat pánskou vůni FRAGONARD..?děkuji Linda

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, chválím pěkný blog, o vůních není informací nikdy dost a to platí i o přírodní kosmetice, jinou už nepoužívám.Mohu pochválit řadu Tisserand z Profimedu, hlavně deo roll on s vůní růže a čaje a i český Saloos s bambuckým máslem je dobrý a cenově dostupný nebo taktéž český Cannaderm.
    A ještě připojím dotaz: vybírám novou vůni a zaujala mě podle popisu Kors od Michaela Korse nebo vůně Michael od Michaela Korse ( někde nazývaná jako Woman by michael Kors).Nikde se samozřejmě nedají vyzkoušet a to druhá jmenovaná získala i ocenění Fifi.Neznáte je popř. nevíte kde je sehnat a nenapálit se?

    OdpovědětVymazat